- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabahın 5 inden beri uyuyamıyorum su koydum ayağımın altınada patlıyo karnım ay hiç böyle olmuyordu ya üşüttüm mü ne bu ay .. Sen neler yapıyorsun nasılsın ?Sıcak su torbası koy ayağının altına.Ya da uyumaya çalış.Uyanınca bakmışsın geçmiş.![]()
Bir tane ağrı kesici içsene.Bir de şekerli sıcak su iyi geliyor diyorlardı ama hiç denemedim.Bitki çayları da içebilirsin.Rezene ve papatya iyi geliyormuş.Bir de ılık duş.Karnının altına koyacakmışsın sıcak suyu.Sabahın 5 inden beri uyuyamıyorum su koydum ayağımın altınada patlıyo karnım ay hiç böyle olmuyordu ya üşüttüm mü ne bu ay .. Sen neler yapıyorsun nasılsın ?
Oylama pazartesi günü başlıyor.oylama ne zaman.Katılamadık ama oylamayı kaçırmayayım en azından
Papatya var evde doğal onu yapayım bariBir tane ağrı kesici içsene.Bir de şekerli sıcak su iyi geliyor diyorlardı ama hiç denemedim.Bitki çayları da içebilirsin.Rezene ve papatya iyi geliyormuş.Bir de ılık duş.Karnının altına koyacakmışsın sıcak suyu.
Ben ne yapayım yağmur yağıyor onu seyrediyorum.Bugün soğudu hava.
Evet yap rahatlatıyormuş.Papatya var evde doğal onu yapayım bariEvet havalar soğudu böyle kara bulutlu bi hava
Evde karardı lambaları açtım bu saatte
![]()
Bende dün mont giyindim gerçekten düzenimiz alt üst oldu bu nasıl bi mevsimEvet yap rahatlatıyormuş.
Artık zamanı ama soğusun yeter.Yaz yazlığını kış kışlığını bilsin.Daha ilk defa kaban giydim.Geçen sene ekimde başlamıştık giymeye.
Evet burası olmasaydı hayat tatsız tuzsuz olurdu.Bende dün mont giyindim gerçekten düzenimiz alt üst oldu bu nasıl bi mevsimEn güZeli bu havada kk da gezmek bende öyle yapıyorum Makyaj yarışmasını kontrol ddiyom arada hatunlara bakıyorum
![]()
Evet burası olmasaydı hayat tatsız tuzsuz olurdu.Makyaj yarışmasındaki makyajları bu sefer beğenmedim.Diğerleri daha güzeldi.Karar da veremedim.
Sende mi varsın?E çünkü benim gibi bir beceriksiz katıldıOlmadı gerçekten napalım benim bi favorim bardı ona verdim emek verilmiş işte
Siz de güzel yapsaydınız.Bi kere söyledin artık dönüş yoook kırıldımÇevir kazı yanmasın demiiii
![]()
He ya yesek iyiydiSiz de güzel yapsaydınız.Geçen seferkiler sanki gelin makyajı gibiydi.
Kaz dedin de olsa da yesek dimi.![]()
Aynen ben de.He ya yesek iyiydiHertürlü yerim ben yemek
Kombin yarışmasına katılıp çığır açıcam
![]()
bi karıştırayım yaaaAynen ben de.
Kombini de halledeyim diyorsun yani.![]()
Sonra dolanma kıyafetlere.Oralarıda
bi karıştırayım yaaa![]()