• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Bir kere almamıştı çiçek onda da parası yokmuş:48: Evet canım 2 gün peşpeşe çiçek alıyorum bir kaç ay götürüyor beni:48:
Ama başta anlaşma yaptık bir kaç ayda bir çiçek alıcaksın bana diye:27: Acaba korkusundan mı alıyor:64:

selam :KK54:makarna yarismasi icin gec mi kaldim acaba? daha oncden katildim diye isim fln yazdirmak gerekiyormuydu eger gerekmiyorsa ev hanimi mode on bende su sira :KK70: katilabiliyorsam yrn makarnalara bogulabilirim hem kocamda bayram eder:kk77::KK73:

selam :KK54:makarna yarismasi icin gec mi kaldim acaba? daha oncden katildim diye isim fln yazdirmak gerekiyormuydu eger gerekmiyorsa ev hanimi mode on bende su sira :KK70: katilabiliyorsam yrn makarnalara bogulabilirim hem kocamda bayram eder:kk77::KK73:
Tabi kayıt şart bir ay önce randevu almanız gerekiyordu:KK45:
Yok yok şaka yaptım:KK8:Katılmak için yarın son gün:KK39:Yarını bayram ilan edebilirsiniz:KK73::KK73::KK73:

İnşaallah canım:KK60:
İstanbul'da abim var ama genelde o geliyor biz pek gitmiyoruz:KK51:En son 7 yıl önce gitmiştim:KK55:
Kızlar küçüktü bayağı zor olmuştu:KK34::KK53:
:60:
Ooo bayağıda uzun zaman önce gitmişsin:eek: Evet çocuklar küçük olunca zor oluyor ben de az çekmedim ortanlar küçükken, hele bir de oğlumu araba tutuyordu yolculuk bitene kadar mahvoluyordum:cry:

Back
X