- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.450
- 1.423
- 61
Abala Adra diyor ki uzay vaadine kanmayınOtalığı karıştırıcam şimdi tüysem mi acaba
![]()
Kıskandı ayol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abala Adra diyor ki uzay vaadine kanmayınOtalığı karıştırıcam şimdi tüysem mi acaba
![]()
Ben oturucam abla
Ben oturucam ablaTam bana göre anca sığarız
![]()
Verdim oyumu , saray mı , yoksa içinden odamı tahsis edeceksin abla.Oy verirsen sanada saray vercemmm![]()
Verdim oyumu , saray mı , yoksa içinden odamı tahsis edeceksin abla.
Evet kıskandıKıskandı ayolkendisi vaat etmedi ya ondan
hiç tehlikeye atarmıyım kızları,tüm koruma önlemleri alınmıştır
![]()
Biz sana destek çıkarız buradan.
İflas mı ettiricen beniSeni geçmek için soluksuz 4 kategoriye katılmam lazım
![]()
Tamam sen otur,ama önce oyları görelim dimii![]()
Ne kıskanacam yahu.Evet kıskandıUzay boşluğuna düşme riski için boşlukları doldurman lazım abla
![]()
Evet kıskandıUzay boşluğuna düşme riski için boşlukları doldurman lazım abla
![]()
Biz sana destek çıkarız buradan.![]()
Iyi olur , Nasılsa birinci olamıcam bari bir Saray'ım olsun ,Allah bereket versin :)Sarayın hepsini veriyorum,tapususa sana ait olacak![]()
Bunun elektriği,suyu ,gazıyla biz başa çıkamayız kalsın.
Tamam malzeme, çekim için makina pili, ocak, elektrik vs... faturayı hesaplar gönderirim sana ona göreBiz sana destek çıkarız buradan.![]()
Önce sarayın tabusunu alayım![]()
Hanım hanım gerçekleri konuş burada.Adra hanım,lütfen hayranlarımla arama girmeee olurmuuune öyle kızları korkutuyorsun şimdiden ,yok uzay boşluğu filannn
![]()
Bunun elektriği,suyu ,gazıyla biz başa çıkamayız kalsın.![]()
Hanım hanım gerçekleri konuş burada.Boş vaadlerle milleti uzay boşluğuna yollama.
![]()
Iyi olur , Nasılsa birinci olamıcam bari bir Saray'ım olsun ,Allah bereket versin :)
Ne kıskanacam yahu.Bizim sarayımız var akça pakça.
![]()
Bişicik olmazzz,kaçkere gittim varya bişey olmadı![]()
Adra hanım,lütfen hayranlarımla arama girmeee olurmuuune öyle kızları korkutuyorsun şimdiden ,yok uzay boşluğu filannn
![]()
Bak orasını hiç düşünmedimBunun elektriği,suyu ,gazıyla biz başa çıkamayız kalsın.![]()
Ay abla çatlıcam şimdi herşyi de hazırlamışsın