Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da iyiymiş.Ben de hanım abladan aldığım sarayı , bana oy veren ilk on kişiye çekilişle vermem istiyorum![]()
Bu da bir ihtimalBen tapuların sağlamlığından Şüphe etmeye başladım , aynı sarayı bir kaç kişiye vericek gibi ama![]()
Abla ya o kadar sarayınn var burdan gelecek yatak örtüsünü ne yapıcan senNe bir kaç tanesi sürüyle saray var
Ayıpsın zamanında F1 pilotluğu yapatım
Bastımmı gaza gider mi giderrrr![]()
Selam canımselamlarrr![]()
![]()
sizin gönlünüzden ne kopuyor şu oy kullanmak üzere olan masum yavrucağaaaGönlünüzden ne koparsa artık.![]()
napıyosun canımBu da bir ihtimalSonunda tongaya gelmesek bari
Abla ya o kadar sarayınn var burdan gelecek yatak örtüsünü ne yapıcan sen
Selam canım![]()
Ben yeni bir dünya vaad ediyorum.sizin gönlünüzden ne kopuyor şu oy kullanmak üzere olan masum yavrucağaaa![]()
ooo vaatlerim iyidir arkideşlerrOy toplamaya çalışıyorum.Sen de çalış biraz.
![]()
Geldim bileGel Vuslat burada yeni bir dünya var.![]()
İyiymiş bu daBen de hanım abladan aldığım sarayı , bana oy veren ilk on kişiye çekilişle vermem istiyorum![]()
napıyosunuzz![]()
Uzaya gerek kalmadı uçuyoruz zaten.Vaadler havada uçuşuyor![]()
Benim durumum belli , garibanlık işte , ondan Alıp ona verebilirim , üzgünüm çok üzgünümBu da iyiymiş.![]()
Ajitasyon her zaman işe yarar devam et.Benim durumum belli , garibanlık işte , ondan Alıp ona verebilirim , üzgünüm çok üzgünüm
Biraz ajitasyon belki işe yarar![]()
Canım ikinci el saray veriyorum ..kelepirsizin gönlünüzden ne kopuyor şu oy kullanmak üzere olan masum yavrucağaaa![]()
Ama oylamada hiç değişiklik yokUzaya gerek kalmadı uçuyoruz zaten.![]()
ayyy yeni sıfır bir dünya veren oldu bilemiyorum kiiCanım ikinci el saray veriyorum ..kelepir![]()
Biz burada oy toplarken Dilara işi götürüyor.Ama oylamada hiç değişiklik yokAy çenem ağrıdı gülmekten
![]()
Asıl senin vaadlere gelelim , bu benim için çok önemliGeldim bile
İyiymiş bu da
Vaadler havada uçuşuyor![]()