• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Ben de yeni bir dünya vaad ediyorum hadi bakalım.:rolleyes:İşe gitmek yok,paralar her ay banka hesabınıza yatacak.Çocuklarınızı bakıcı değil siz büyüteceksiniz.Her ay istediğiniz yere tatile gideceksiniz.Evde iki yardımcı.Kocalarınız da siz ne diyorsanız yapacak.Sizi de çok sevecek.:KK8:Onlara aşı bulacağım merak etmeyin.:KK70:Savaşsız güzel mutlu bir ülke.:KK73:Sarayda vakit mi geçer ayol.O ne öyle korku evi gibi.:KK53:

Aman onlardan bişimi ayol :KK70::KK70:
Sarayımı beğenmiyon bedava hayat diyorsun :KK45::KK45: Maaşların milyon katını veriyorum :KK70::KK70: odunları da aşıyla uyuşturacan yani cıkksss olmadı.Odunlarmızı seveceğiz öpüpkoklayacağız başımızın tacı yapacağız arada dalacağız onlara tabisi..:KK53::KK53: 10 yardımcı veriyorum,biri çorabınızı giydirecek diğeri ayakkabınızı :KK70::KK70: öbürüde kapıyı açacak yolcu edecek,güle gülehanımefendi diyecek :KK45: gece yatarken masajınızı yapacak offff ki offff :p:p

selamlarrr
e0b441cf4a139bce2f94db7ab33fbc61.gif
:KK45:

Selam mikimiki ne haberrr :KK25:

Yalnız uzay için yeni sınava girmen gerekir o kabul değil.:KK53:Basarsın tabi gaza nasılsa önünde kimse yok.:KK70:

O0lmadığını nerden biliyonnnnn :KK70::KK70: hiççç bellli olmazzzz uzayda her türlü cisim var tikkatli sürerimmm :KK55::KK55:

Neyse avukatımıda alıyım , noterde Görüşürüz o zaman :KK53:

Tamam bekliyorummmmm acele ettt,seni kandırmalarına izin vermeee sakınnn :KK19::KK19:

Girmek zorundayım yoksa oylar gidecek.:rolleyes:

Göreceğizzzz bakalımmm adra hanımmm haaaaa birazdaha gayretttt :cool::cool:

Abla altta ki vaadler fena cazip geldi:KK35:

Allah!! Bu tam benlik :rolleyes: Hanım abla elimde olmadan Adraya doğru sükleniyorum:KK70:

Sürüklenme sakınnn vaatleriii çok zayıffff :KK70::KK70:

ayyy oylamaaa... kime kime kime gitse oyum...:KK48:

Tabikiiiii banaaaa,:cool::cool: oy verene b,r saray ve uzay yolculuğu veriyorummm :KK55::KK55:

Ben de hanım abladan aldığım sarayı , bana oy veren ilk on kişiye çekilişle vermem istiyorum :KK45:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Bu da bir ihtimal:KK70: Sonunda tongaya gelmesek bari:KK53:

Abla ya o kadar sarayınn var burdan gelecek yatak örtüsünü ne yapıcan sen:KK70:

Selam canım:KK36:

Olurmu o örtünün manevi değeri olacak benim için :KK51::KK51:

aa açılmış oylama :)
oyum tavuk mantarlı fettuciniye gitti :)
o kadar çok katılan var ki çok zor oldu seçmek :) bütün sunumlar birbirinden güzel
tüm arkadaşların eline emegine sağlık

Sağolll hayatım :KK60:

ayyy yeni sıfır bir dünya veren oldu bilemiyorum kii:KK48::KK48:

Onuda diğer yarışlmada verecemmmm :KK70::KK70:

Adra Hanım ablayı kaçırttın:KK70:

Kim kaçmışş ayolll burdayımmm :cool::cool: bende o göz varmı hiççç :p

Canım Dünya'nın batma olasılığı var , benim saray kazık gibi çakılı hiç birşey olmaz . Geleceğini düşün :KK53:

Aferin bisimmm gözüme daha çok girdinnn :KK19::KK19:

Sarayımı beğenmiyon bedava hayat diyorsun :KK45::KK45: Maaşların milyon katını veriyorum :KK70::KK70: odunları da aşıyla uyuşturacan yani cıkksss olmadı.Odunlarmızı seveceğiz öpüpkoklayacağız başımızın tacı yapacağız arada dalacağız onlara tabisi..:KK53::KK53: 10 yardımcı veriyorum,biri çorabınızı giydirecek diğeri ayakkabınızı :KK70::KK70: öbürüde kapıyı açacak yolcu edecek,güle gülehanımefendi diyecek :KK45: gece yatarken masajınızı yapacak offff ki offff :p:p

Birazdan iki kişi gelip seni alacak.Kollarını da arkadan bağlayacak korkma sakın.:KK8:Seni tatile gönderiyorum sessiz sakin bir yere.:KK70:

Baktı ki saray isteyen çok işin içinden çıkamadı tabi.:KK70:Boru mu bu yeni dünya diyorum.:KK53:

Ne dedim gırla saray var bizdee :KK70::KK70:

Birazdan iki kişi gelip seni alacak.Kollarını da arkadan bağlayacak korkma sakın.:KK8:Seni tatile gönderiyorum sessiz sakin bir yere.:KK70:

Meydan bana kalsıın diyorsun yani,yemezlerrrrrr :KK70::KK70::KK70:

Baktı ki saray isteyen çok işin içinden çıkamadı tabi.:KK70:Boru mu bu yeni dünya diyorum.:KK53:
:70::70:

Selam mikimiki ne haberrr :KK25:

O0lmadığını nerden biliyonnnnn :KK70::KK70: hiççç bellli olmazzzz uzayda her türlü cisim var tikkatli sürerimmm :KK55::KK55:

Tamam bekliyorummmmm acele ettt,seni kandırmalarına izin vermeee sakınnn :KK19::KK19:

Göreceğizzzz bakalımmm adra hanımmm haaaaa birazdaha gayretttt :cool::cool:

Sürüklenme sakınnn vaatleriii çok zayıffff :KK70::KK70:

Tabikiiiii banaaaa,:cool::cool: oy verene b,r saray ve uzay yolculuğu veriyorummm :KK55::KK55:
:KK70::KK70::KK70::KK70:

Olurmu o örtünün manevi değeri olacak benim için :KK51::KK51:
Abla biraz fazla yüksekten sallamaya başladın sen:70::70:

Sağolll hayatım :KK60:

Onuda diğer yarışlmada verecemmmm :KK70::KK70:

Kim kaçmışş ayolll burdayımmm :cool::cool: bende o göz varmı hiççç :p

Aferin bisimmm gözüme daha çok girdinnn :KK19::KK19:
Hiç oy alamadı benim canımm tarifim :63:
Caydırıcı yöntemlere başvurdum artık abla :confused:

Evet maraton devam ediyorrr o ne ya kaç sayfa yazdınız alt tarafı süpürüo sildim :KK45: Hanımannem sarayda süt vanyosu da olcak mı kiiii :KK31:İşten ayrılsam kim maaş veriyordu her ay o kimin vaadiydi bakayım bana o lazım:rolleyes:

Back
X