Tarifin üstünde link var ama ,çoğunluk linke hiç bakmıyor,sadece görsele bakıyor,hatta linki farketmeyenler de var,önceki yarışmalardan biliyorumTarifin üstünde link var diye biliyorum ablacım
Tüh ya bu iyi olmamış. İnşallah içeriğine de bakılıyordur.Tarifin üstünde link var ama ,çoğunluk linke hiç bakmıyor,sadece görsele bakıyor,hatta linki farketmeyenler de var,önceki yarışmalardan biliyorum
Kız sen bayağı takmışsın kafayı.Sorun sende değil ki.Kim ne bilsin nasıl yaptığını,linki mi tıkladı.Bir de kimse bilmez ki üzüm çekirdekli makarnayı,bilmediği tarifi beğenemez de.
Benim gorselim hiç iyi değil zaten kasarin uzadıgi gorselim daha iyiydiTarifin üstünde link var ama ,çoğunluk linke hiç bakmıyor,sadece görsele bakıyor,hatta linki farketmeyenler de var,önceki yarışmalardan biliyorum
Hadi bakalım ,inşallah.Nuryolu bile kekler yarışmasında sonlardaymış,sonradan bir açılmış,madalyaları ,sunumları ortadaYA YOKKK benım sunumla çekim olmadı ondan acemilik
bundan sonra görürsünğz siz :d
Görselin fena değil canım.Nevreste oylamadan önce mesajla etiketledi zaten bizleri,memnun olmadığımız halde istediğimiz görseli seçebiliyorduk.Nasip be güzelim,ölüm yok ya ucunda.Yarışma sonuçta,fazla büyütmemek lazım.Benim gorselim hiç iyi değil zaten kasarin uzadıgi gorselim daha iyiydibir gün bakmadım ancak 1 kişi artmış
benım herif makarna yemez hiç mühim değil hahahahaHadi bakalım ,inşallah.Nuryolu bile kekler yarışmasında sonlardaymış,sonradan bir açılmış,madalyaları ,sunumları ortada
Benim herifte hazır makarna fazla sevmez,sadece yoğurtlu ,üstü soslu olursa sever.benım herif makarna yemez hiç mühim değil hahahaha
@cimcimegfb niye gelmiyor.Benim herifte hazır makarna fazla sevmez,sadece yoğurtlu ,üstü soslu olursa sever.Belki de yoğurtlu makarna o yüzden bizi geçti
2 tane neyine yetmiyor@cimcimegfb niye gelmiyor.Kız 3. Olmak üzeresin gel beni teselli et.
Hediye istemem profil madalyası yeterdi.
Fallen çekimin güzel de, üzüm çekirdeğine Fransız kaldık biz, ben sadece İzmir üzümü yerim mesela.YA YOKKK benım sunumla çekim olmadı ondan acemilik
bundan sonra görürsünğz siz :d
Yemek madalyam yok.2 tane neyine yetmiyor,ya biz ne yapalım.
Sana hediye gelmiş madalyan niye yok.
Ben hiç kazanmadim kiSana hediye gelmiş madalyan niye yok.
Hediyen çok şık bu arada. Güle güle kullan.
Benim herifte hazır makarna fazla sevmez,sadece yoğurtlu ,üstü soslu olursa sever.Belki de yoğurtlu makarna o yüzden bizi geçti
Ne güzel arkadaşmış.Ben hiç kazanmadim kiArkadaşın hediyesiydi, ceyizime koydum
Yoğurtun diyelim biz buna.Yoğurtlu makarnanın bu kadar sevildiğini bilmiyordum.
Benim en sevdiğim makarnadır yoğurtlu.Yoğurtlu makarnanın bu kadar sevildiğini bilmiyordum.
Söylemem sende mi isteyeceksinNe güzel arkadaşmış.Kim o.