Bende bayılırım yoğurtlu makarna yaYoğurtlu makarnanın bu kadar sevildiğini bilmiyordum.
Hediye sevmiyorum ben.Söylemem sende mi isteyeceksin
Offf ,sunumu az daha soslu yapsaydı 1.bile olabilirdiBenim en sevdiğim makarnadır yoğurtlu.Ama bol bol sarımsak, sumak, nane, pul biber dökerim.
Klasikler seviliyor demek ki, insanlar alışık olduğu tatları seviyorYoğurtun diyelim biz buna.Yoğurdun girip te ,güzel olmadığı bir yemek yok
Hediyeyi ben seçeceksem bayılırım.Ne biçim kadınsın sen, kınıyorum seni
Bende eristeyi peynirli severimOfff ,sunumu az daha soslu yapsaydı 1.bile olabilirdi.Ben de erişteyi kıymalı soslu yapmam normalde. Tereyağlı ,peynirli yaparım.Demek ki doğal olmak gerekiyormuş.
Aa bak hiç peynirli erişte yok, o da tutabilirdi.Offf ,sunumu az daha soslu yapsaydı 1.bile olabilirdi.Ben de erişteyi kıymalı soslu yapmam normalde. Tereyağlı ,peynirli yaparım.Demek ki doğal olmak gerekiyormuş.
Tek taş istemem, 5 taş olsunHediyeyi ben seçeceksem bayılırım.
Yok yaaaHediyeden bende istiyorum ona göre
Bende bayılırım yoğurtlu makarna ya
Aynen.Tek taş istemem, 5 taş olsun
Olmuşla ölmüşe çare yok,süslü yemek yaptım güyaAa bak hiç peynirli erişte yok, o da tutabilirdi.
Yok yaaaNerde öyle,3 kuruşa 5 köfte.Yarışmaya katıldın mı da hediye istiyorsun
Ben de IPhone 6 isterimTek taş istemem, 5 taş olsun
Hep antin kuntin şeyleri beğenBenim damak tadım biraz farklı sanırım,, tuhafım
Mütevazı seniAynen.beş taş istemem tam tur olsun.
Ben hem gözlemci,hem yarışmacı,hem buranın bekçisi olarak katılıyorumOlsun gözlemci olarak katılıyom cicim
Abla geçen ben eski kıyafet yarışmalarını didiklerken seni de gördüm, fıstık gibisin.Olsun gözlemci olarak katılıyom cicim