Yavrum bu ne alçak gönüllülük, 7 si dururken 6 istiyor. Yirimmm seniiiiBen de IPhone 6 isterim
Nerde nerdeAbla geçen ben eski kıyafet yarışmalarını didiklerken seni de gördüm, fıstık gibisin.
Eşleri de düşünmek lazım,idare etmek lazım,yazıkYavrum bu ne alçak gönüllülük, 7 si dururken 6 istiyor. Yirimmm seniiii
Tarihin tozlu sayfalarında.Nerde nerde
Süs konusunda baya bir başarılı olduğunu düşünüyorum, mezelere de beklerim bu güzel sunum fikirlerini, yeni şeyler öğreniyorumOlmuşla ölmüşe çare yok,süslü yemek yaptım güya
Bu travmayı atlatmam uzun sürebilirSüs konusunda baya bir başarılı olduğunu düşünüyorum, mezelere de beklerim bu güzel sunum fikirlerini, yeni şeyler öğreniyorum
Ben hem gözlemci,hem yarışmacı,hem buranın bekçisi olarak katılıyorum
Abla geçen ben eski kıyafet yarışmalarını didiklerken seni de gördüm, fıstık gibisin.
Nerde nerde
Tarihin tozlu sayfalarında.
Ne kadar uzun sürerBu travmayı atlatmam uzun sürebilir
O zamanlar da böyle 1 yazıp kaçıp,günlerce gelmezdirsin kesinSen yokken ben vardım burada ne haberrr cicimmmm
Sağol hayatım yaşlılık halim onlar
Yok yok uçtu gitti
Demi yani bitti gitti onlar
Gördüm gördüm,sen çok kalın kesmişsinEski tarihli makarna yarılması vardı bende katılmıştım el cazlarımla açmıştım hamurumubiraz uzak çekim olmuş artık..
@deynepnaz huuuuuuuu
Eki Görüntüle 1903019
O zamanlar da böyle 1 yazıp kaçıp,günlerce gelmezdirsin kesin
Gördüm gördüm,sen çok kalın kesmişsin
hahahahah tamam canımm :)Fallen çekimin güzel de, üzüm çekirdeğine Fransız kaldık biz, ben sadece İzmir üzümü yerim mesela.
Ben ilk kez gördüm o makarnayı.
Birdahakine böyle abudik gubidik şey bulma.
Şişmemiş halini de gördümKalın değil şişti o şişti cicimmmm
tek tencerede makarnayı uygun buldum diğerler hastane yemeği gibi beyaz kalmış salça yok yemekte salça olmalı bence tat veriyor görsel zengin gösteriyor onu başarılı buldum
Sen benim erişteyi nasıl kestiğime baksana ,spagetti gibi kestim.Hadi canım sen öyle görmüşsün
Sen benim erişteyi nasıl kestiğime baksana ,spagetti gibi kestim.