En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
Yahu hatmecem senin binada yaşamak istemezdim dogrusu

Ben size bakarak hamur işi yapmıyorum sayılır . Çok nadir yani bunda diyet topikletinde olmamında payı var yani
Yazın değil ama özellikle okul dönemi fazla yapıyorum
Mesela oğlumun öğretmeni liste verdi...Pazartesi kek,Salı simit,Perşembe poğaça,Cuma BörekBende mecburen yapıyorum.Hem kızlar götürüyor hemde oğlumBenimkiler zaten dışardan(kantin vs)yemeyi sevmiyorlar...Öyle bisküvi hazır kek bana yiyecek gibi gelmiyor.Oldum olası onları yemek sonrası yenebilecek abur cubur olarak görüyorum....O yüzden işime geliyor...Dün gece 1 dikdörtgen borcam ile ıslak kek yaptım.1dilim bile kalmadı....

Ben de eskiye bakarak fazla yapmıyorum ,yapsam da fazla yemiyorum.Senin ev halkı istemiyor mu?Gerçi senin 2 tane genç kızın var,Onlar formunu korumak için istemez.
Onlar benim gibi obur değiller ikiside 36 beden analarına çekmemişler
Büyük kızım sever yapmasını o yapar genelde hamur işlerini ..

O dönemlerde bende çok yapardım hatta yufkacı gitmediğim zamanlar merak ederdi o kadar yAni
Yapar streçfilmle paketler buzluga atardım çok zaman . Sabahta ısıtır koyardım beslenmelerine , her gidi günler

O dönemlerde bende çok yapardım hatta yufkacı gitmediğim zamanlar merak ederdi o kadar yAni
Yapar streçfilmle paketler buzluga atardım çok zaman . Sabahta ısıtır koyardım beslenmelerine , her gidi günler
Bende poğaça ve simitleri geçen hafta yaptım dolaba koydum.Bu hafta yapmayacağımAkşam çıkartıyorum sabaha kadar kendi halinde ısınıyorlar..Yeni yapılmış gibi taze oluyor..
Zaman akıp gidiyor,çocuklar büyüyorlar...
Foruma üye olduğumda oğluma hamileydim .Bu yıl 1. sınıfa başladı,zaman nasıl geçiyor

Islak kek demişken ,benim oğlan çok güzel ıslak kek yapar.

Beni de 2 sene sonra maraton bekliyor.(okul)

Olur da üniversiteye uzağa giderse,evde durmak isterse diye bazı yemekleri öğretmek istiyorum.Şimdiden ayrılık hasreti çöküyor düşündükçe.
Çok iyi yapıyorsun...Kız ,erkek farketmez yemek ,ev işi öğrenmeleri iyi olur...Hakkında hayırlısı olsun canım.Rabbim karşısına hep iyi insanlar çıkartsın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…