Kötü olmuş esesyinede üzülme canım sağlık olsun ..
KK yazınca adres tarifinde tel no var,arar bağlatırımİstiyosan kazenin cebini vereyim ahaha
Aslında bizimklerde sandıkta sararıp soluyo farklı değil yaniÖyle canımm napayım
Onuda bulurum diyosun yaneKK yazınca adres tarifinde tel no var,arar bağlatırım
Aslında bizimklerde sandıkta sararıp soluyo farklı değil yaniben fazla el işininde emek kaybı oldugunu düşünüyorum . Yazık zamanında döktüğüm göz nurlarına
Onu çoktan bulmuşturİstiyosan kazenin cebinide vereyim Tam olsun ahaha
Hiç sorma,ben de acıyorum emeklerime.Yaparken ne gereği var diyenlere kızıyordum ,şimdi ben de aynı düşünüyorum.Masa örtüsü bile örmüştüm dantelden ,boşuna duruyor sandıkta,karyola etekleri desen aynı şekilde.Aslında bizimklerde sandıkta sararıp soluyo farklı değil yaniben fazla el işininde emek kaybı oldugunu düşünüyorum . Yazık zamanında döktüğüm göz nurlarına
Benimkilerde sandık bekliyor,hiç birini kullanmıyorumHiç sorma,ben de acıyorum emeklerime.Yaparken ne gereği var diyenlere kızıyordum ,şimdi ben de aynı düşünüyorum.Masa örtüsü bile örmüştüm dantelden ,boşuna duruyor sandıkta,karyola etekleri desen aynı şekilde.
Yok ,özel mesaj denen şey var,ne yapacağım elin adamının telefonunuOnu çoktan bulmuştur
O kolay zatenBulmuş bulmuş
Ausa çok yakınmışO kolay zatenYakında ev adresinide bulursa şaşırmayalım
Evet aynı şehirdelerAusa çok yakınmış
Biliyorum ,yakınsın bize kahve içmeye gel demişti AusaEvet aynı şehirdeler
Senden hiç birşey kaçmıyorBiliyorum ,yakınsın bize kahve içmeye gel demişti Ausa
Benden kaçmaz da ben kaçıyorumSenden hiç birşey kaçmıyor
İyi gecelerBenden kaçmaz da ben kaçıyorum,iyi geceler
Gerçi her ay öyleyim:)))Böreği görünce resmen canım çekti adetime çok var canım herşeyi çekiyor psikolojikman hamile gibiyim :)))))