Bahane üretme katıl, başkasına hediye edersinBende bol yağlı makarna yapam dedim ama 1. Ci olurda eve ödül gelir bide eşimin diliylen uğraşamam der nette gezindin kadınlar klübünü anlamaz ki hele bu günde kaynanam gelmişken keşke birincinin ödülü sade madalya olaydı
Ayol eve yollamasınlar adres vermem sade madalya isterim birinci olursam cimcimg yollasınlar hediyeyi Doğum hediyem olsun kabul ederlerse katılırımBahane üretme katıl, başkasına hediye edersinBende olurda derece alirsam birine hediye edeceğim
Bence kimse itiraz etmezAyol eve yollamasınlar adres vermem sade madalya isterim birinci olursam cimcimg yollasınlar hediyeyi Doğum hediyem olsun kabul ederlerse katılırım
Sen katıl hediyeyi istemezsen başkasına gönderirizAyol eve yollamasınlar adres vermem sade madalya isterim birinci olursam cimcimg yollasınlar hediyeyi Doğum hediyem olsun kabul ederlerse katılırım
Bak Nevreste kabul etti,bekliyoruz Hatmece makarnanıAyol eve yollamasınlar adres vermem sade madalya isterim birinci olursam cimcimg yollasınlar hediyeyi Doğum hediyem olsun kabul ederlerse katılırım
Tabii ki hediyeyi istediğiniz adrese yollayabilirsiniBak Nevreste kabul etti,bekliyoruz Hatmece makarnanı,biraz da enerjini makarna yaparak at,sonrasında halay çek
Bu mesajı daha önce okuyup beğendim mi,dejavu mu yaşıyorumMesaj tekrarı
Sık sık mesaj tekrarı sorunu yaşıyorum..Bu mesajı daha önce okuyup beğendim mi,dejavu mu yaşıyorum
Seninkinde sorun yok ta,ema mıydı neydi?her mesajı tekrar,siyasette bile 2 kere açılıyor konuları.Sık sık mesaj tekrarı sorunu yaşıyorum...Mesajlarımda süre sınırlaması olmadığı için olabilir
Editör olduğum için olabilir miSeninkinde sorun yok ta,ema mıydı neydi?her mesajı tekrar,siyasette bile 2 kere açılıyor konuları..
Bizim mesajlarımızda niye var,proysa proyuz
OlabilirEditör olduğum için olabilir mi
O zaman bir farkı varOlabilirAma pro olmadan önce daha çok bekleniliyordu.
Olmaz mı hiç Nevoşum.O zaman bir farkı var
Ayrıcalıklarınız var
Hayırdır ,yoksa makarna mı yaptın?Tey tey
Ben bilmemOlmaz mı hiç Nevoşum..Aslında eskisi gibi yine ilk üçe proluk olacak.
Ben bilmem Kazen bilir diyorsun değil mi?Ben bilmem
Yapacam yapacağım bol yağlı ben genelde sana yağ kullanırım ben birinci olcam hissediyomHayırdır ,yoksa makarna mı yaptın?