Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar makarnacı hatunlar.
Ayyyy ,çok sevindim canım@Hatmece kızım oluyor
Ayyyy ,çok sevindim canımSağlıkla kucakla inshh Pembis pembis patikleri olur ne tatliiiii
@cimcimegfb yarışma hediyenle et yemeği yapacaktın yapmadın,artık bize makarna yemeği yaparsın
Tahmin ettim yapacağını zatenYapicam deynebim merahlanma
Ayyyy ,çok sevindim canımSağlıkla kucakla inshh Pembis pembis patikleri olur ne tatliiiii
oy gözün aydın çok sevindim@Hatmece kızım oluyor
Hayırli olsun saglicakla kucagina alirsin insallah :) tahminim de tuttu bu arada@Hatmece kızım oluyor
Abla sen de sıpagetti yapacakmissin nevos abla oyle dedi banaTahmin ettim yapacağını zaten
Hayırli olsun saglicakla kucagina alirsin insallah :) tahminim de tuttu bu arada
Hayirlisi olsun ve saglikli olsun :) bi oglan bi kiz iyi olur :))Aynen canım , iki üç kişi erkek dedi gerisi hep kız demişti
Erkek dedim ama erkek gibi deli kanlı kız olur belki Seda Sayan gibimAynen canım , iki üç kişi erkek dedi gerisi hep kız demişti
Benimkide tuttu sayılırHayırli olsun saglicakla kucagina alirsin insallah :) tahminim de tuttu bu arada
İyi ki unutmuşsun,göz zevkimiz bozulurduBende etli.makarna yaptim mm ama aklima gelseydi Sunumla yarışmaya katilirdim