Nereye gideyimGit konuşma benle hih
Kız ablam sende yapcan miHayırlı olsun efenim
Wonkam hakkat hemen inciniyormusun bu tür takılmalı konuşmalardan kuzum ?Nereye gideyim
Evde yemek yemiyor musunuz?Mesele yapmak degil ki yarismaco biri degilim hic erinirim birde
Bende bana küsmeyeceğini bildiğim için yazdım yoksa ne haddimeGazla calismiyorum ki amaben cinsim biraz hani sizi tanimasam yapamazsin lafiniza alinip kusedebilirdim oyle bir cinsim yani
Bir ablam daha geldi ama yapmaz makarnaHayırlı olsun kızlar
Peki senEvde yemek yemiyor musunuz?Kahvaltı mı yiyorsunuz yoksa
Ogluşa tosunuma yaptırayım onun uzmanlık alanı makarnalarKız ablam sende yapcan mi
Burdaki ortami bildigimden sıkıntı yok o uzgun ifadeyi git dedi ya esprisine koydum. Sizinle alakali degilde cabuk alinirim gebelde ama siz rahat olun ablalarim bacilarim :))Wonkam hakkat hemen inciniyormusun bu tür takılmalı konuşmalardan kuzum ?
He he salı yaptım salata halini misafirlerim vardıBir ablam daha geldi ama yapmaz makarnateyyy bi sürü kilo verip yeni mezun oldu
Kız senin böyle alinmaman gerekiyorduNereye gideyim
Buraya koymaya erinirim ben. Iki saat forograflar her asamasini cek. Sonra en zoru buraya yuklemek valla bir mesaj yazana kadar sayfayi en az 3 kere yeniliyorum. Site kaplumbagayla yarisir yani o dereceEvde yemek yemiyor musunuz?Kahvaltı mı yiyorsunuz yoksa
Nevreste,Fatoşu neden etiketledin,benimle uğraşıyorPeki sen
Erkek üye yasakOgluşa tosunuma yaptırayım onun uzmanlık alanı makarnalar
Hayırlı olsun efenim
HoşgeldinizHayırlı olsun kızlar
Seni özlediğim için olabilir mi canım ;pNevreste,Fatoşu neden etiketledin,benimle uğraşıyor
Laf aramızda ben de o yüzden eriniyorumBuraya koymaya erinirim ben. Iki saat forograflar her asamasini cek. Sonra en zoru buraya yuklemek valla bir mesaj yazana kadar sayfayi en az 3 kere yeniliyorum. Site kaplumbagayla yarisir yani o derece