Bundan sonra ilk onu çağıracağımNevreste,Fatoşu neden etiketledin,benimle uğraşıyor
Kizzz sakın kilo alayim demeyesin haaHe he salı yaptım salata halini misafirlerim vardı
Hoş bulduk canım özlemişim sizleri kaç gündür giremedim kk yaHoşgeldinizTeşekkür ederiz
Tamam abla kimseye demem aramizdaLaf aramızda ben de o yüzden eriniyorum
Biz de yedikLaf aramızda ben de o yüzden eriniyorum
Ama senin dükkana müşteri lazım değil miKizzz sakın kilo alayim demeyesin haa
Bende seni özledim,çağırmazsam gelmiyorsunHoş bulduk canım özlemişim sizleri kaç gündür giremedim kk ya
Depnazim sende herkesin bahanesine ortak oluyorsunHoşgeldinizTeşekkür ederiz
Yok canım öyle değil kaç gündür hem misafir vardı hem is yoğundu. Kocam da oyun oynamaya taktı telefonumdaBende seni özledim,çağırmazsam gelmiyorsun
@deynepnaz hiçbir fırsatı kaçırmıyorTamam abla kimseye demem aramizda@Nevreste abla da duymasin sakin ne me lazim forumun kulagi var
O zaman hadi bizim takıma gidelim Tut elimdenBen de bugün itibariyle sıkı rejime girdim.Eve makarna sokmayayım diyorum ,sağlık önemli
He he ,yanlış alıntılamışsın he heDepnazim sende herkesin bahanesine ortak oluyorsun
Yok ablam seni tek bir şartla kilo alıp takıma yarışmacı olarak alırım o da ancaAma senin dükkana müşteri lazım değil mibi kuzuların annesi de benim aslında
O zor kuzum ya hayırlısıYok ablam seni tek bir şartla kilo alıp takıma yarışmacı olarak alırım o da ancalik sonrası
Ama sen doğru ustune almissinHe he ,yanlış alıntılamışsın he he
Aman ne güzel bir bahane bulmuşsun..Ben de bugün itibariyle sıkı rejime girdim.Eve makarna sokmayayım diyorum ,sağlık önemli
Sus duymayayım bir dahaO zor kuzum ya hayırlısı
Yaptığı su böreği,lokma tatlısı,çikolatalı pastayı saymıyorsun herhalde@nananais hem senin makarnalar konusunda ne isin var bakimhadi et yemeklerimi anladik kurban bayrami vs olsun dedik. Ama makarna full karbonhidrat atom bombasi gibi hani zayifliyordun sen