Daha ortada makarnan yokOyun bana ver emi
Çok iddali bakak da bi görek makarnasınıDaha ortada makarnan yok,hem olsa bile oy istemek yasak yarışma kurallarında,istersen diskalifiye olursun
Heyecan var mı canım.Bir an önce oylamayı bekliyorsun değil mi.Çok iddali bakak da bi görek makarnasını
Heyecandan fazla diğer tarifleri merak ediyorum ablacım. Söylüyorlar ortada tatif yok bakalım ne olacak. Her konuda kendime güveniyorum. Yemek yarışmasının benden çekeceği var gibiHeyecan var mı canım.Bir an önce oylamayı bekliyorsun değil mi.
Yani diğer yarışmalara da katılırım diyorsunHeyecandan fazla diğer tarifleri merak ediyorum ablacım. Söylüyorlar ortada tatif yok bakalım ne olacak. Her konuda kendime güveniyorum. Yemek yarışmasının benden çekeceği var gibi
O zaman bundan sonra tüm kategorilere katılırsınHeyecandan fazla diğer tarifleri merak ediyorum ablacım. Söylüyorlar ortada tatif yok bakalım ne olacak. Her konuda kendime güveniyorum. Yemek yarışmasının benden çekeceği var gibi
Yani diğer yarışmalara da katılırım diyorsun
Kafa aynı çalışıyorYani diğer yarışmalara da katılırım diyorsun
Ne oluyor burada
Niye öptün ki beni anlayamadım
Deynep ablami opuyorum ne var bundaNe oluyor burada
Öp bakalım herkesiDeynep ablami opuyorum ne var bunda
Evettt hepsine hazırlanırım diye düşünüyorum. Yapacağım inşallah.Yani diğer yarışmalara da katılırım diyorsun
Kanim kaynadi belkiNiye öptün ki beni anlayamadım
O zaman bundan sonra tüm kategorilere katılırsınÖyle bir sefer katılıp,sonra 1.olamazsan falan kaçmak yok
Seni opmedim diye kiskandin demiÖp bakalım herkesi
Mutlaka bir çözüm yolu buluruzBenim kaçmıyacağımdan emin olabilirsinha resimleri yükleyemezsem o başka , orasına kefil değilim
Aman yok beni öpmeSeni opmedim diye kiskandin demi
Yok asla öyle bişey yapar mıyım ablacım benimO zaman bundan sonra tüm kategorilere katılırsınÖyle bir sefer katılıp,sonra 1.olamazsan falan kaçmak yok