Ne güzel canımAynı duygulardayım ablacım
Yemek yapmak gerçekten stresten uzsklaştırıyor. Annem de soruyor artık bugün nee yapacaksın diye
Fazla naz aşık usandırırYapar benim kardeşim hem de en güzel yemekleri yapar , naz yapıyo işte
Buraya ayda yilda bir koyuyor olabilirim ama ben sizleri hep opuyorumAyda yılda bir öpücük veriyorsun onuda kimse ile paylaşamam
Duygular karşılıklıBuraya ayda yilda bir koyuyor olabilirim ama ben sizleri hep opuyorum
Ne güzel canımBelki sordum ama unuttum Evli misin
Ismi cinseyeti taniyip tanimamam fark etmez iyi kalpli insanlar her zaman dualarimdadirDuygular karşılıklı
Hayırlısı olsun canım...Geçen ay ayrıldım eşimden. Boşanma davası açtım, 3 yıllık evliyim ablacım
Allah razı olsun canımIsmi cinseyeti taniyip tanimamam fark etmez iyi kalpli insanlar her zaman dualarimdadir
Allah yardimcin olsun kardesim. Vardir bunda da bir hayirGeçen ay ayrıldım eşimden. Boşanma davası açtım, 3 yıllık evliyim ablacım
Amin ablacım saolasın..Hayırlısı olsun canım...
Bende böyle düşünüyorum.Allah yardimcin olsun kardesim. Vardir bunda da bir hayir
Amin. Yolunuz bahtıniz acik olsun hep guzel insanlarla Allah sizi karsilastirsin insallahBende böyle düşünüyorum.
Allahım hayretsin inşallah
Canım benimm teşekkür ederim güzel duaların için.Amin. Yolunuz bahtıniz acik olsun hep guzel insanlarla Allah sizi karsilastirsin insallah
Rica ederimCanım benimm teşekkür ederim güzel duaların için.
Amin...Amin. Yolunuz bahtıniz acik olsun hep guzel insanlarla Allah sizi karsilastirsin insallah
Ablacım senin tariflerin de çok güzel. Çok beğendim. Becerikli kadın bir başka oluyor gerçekten maşallahAmin...
Teşekkür ederim canımAblacım senin tariflerin de çok güzel. Çok beğendim. Becerikli kadın bir başka oluyor gerçekten maşallah
Yaşım ilerledikçe kendimi daha çok geliştireceğimi düşünüyorum, inanıyorum.Teşekkür ederim canım
Sende maşaallah çok beceriklisin
Tabi canım yemek tecrübe ile oluyor..Yaşım ilerledikçe kendimi daha çok geliştireceğimi düşünüyorum, inanıyorum.
24 daha başlangıç durmak yok devammm