Hatmece bu yarışta varken çok iyi makarna çıkarman lazımBende variiiiim :)
Bir an önce yap makarnanı,bu kadar iddialısın ,merak ettik tarifiniHatmece bu yarışta varken çok iyi makarna çıkarman lazım
Kaynanamın gitmesini bekliyorum salı falan giderim diyor evde sürekli sebze pişiriyor mAkarna yapacak oldum zaten şişmişsin sağlıklı beslenin diye kadın resmen mutfağımdan kovduBir an önce yap makarnanı,bu kadar iddialısın ,merak ettik tarifini
Doktora kontrole gittiğini biliyorum. Nane limon hatırlatayım dedimYok be arkadaş. Nane limona kalsa o iş sanırım psikolojikman nane limon rahatlatıyor ben şahsen doktora gitmeden geçmeyen bir grip geçirmedim hem hamile şimdi o yinede aile hekimine bi görünsün ilaç değil belki ama tavsiyeleri doktorların çok kıymetli
Yaprakcım madalyan hayırlı olsun , o sıralar ugrayamadım tebrik edememiştimDoktora kontrole gittiğini biliyorum. Nane limon hatırlatayım dedim
Geçmiş olsun cimcimem .Öyle yapicam zaten nevrestem ben çok zor atlatirim
Saol canım hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar olsun
Tesekkur ederim abla . Hic birşey yediremiyorum sadece su icioGeçmiş olsun cimcimem .
Çok geçmiş olsun canimTesekkur ederim abla . Hic birşey yediremiyorum sadece su icio
Çok geçmiş olsun canimBenim oğlan da hasta .Elma mandalina,limon ,havuç kaynatıp içine biraz tarçın bal veya pekmez karıştırıp icirince iyi geliyor geçen gün nette okudum ,ateşi çıkan çocukların coraplarni limonlu suya batırıp giydirince ateşi düşünüyormuş Insh çabucak iyileşir.Ateş tehlikeli,benimkiler de ateşlenince üç gün üç gece yanarlar,kusarlar,ağlarlar Allah yardımcın olsun canim benim
Bekliyoruz tarifini canım :))Bende variiiiim :)
Ovvv iddalı hatunHatmece bu yarışta varken çok iyi makarna çıkarman lazım
Oyun bana ver emiOvvv iddalı hatun
Hadi bakalım güzel şeyler çıkar umarım.
Tamam sen oyunu hatmeceye verDoktora kontrole gittiğini biliyorum. Nane limon hatırlatayım dedim
Oyun bana ver emi