Kaynanamın gitmesini bekliyorum salı falan giderim diyor evde sürekli sebze pişiriyor mAkarna yapacak oldum zaten şişmişsin sağlıklı beslenin diye kadın resmen mutfağımdan kovdu
Yok be arkadaş. Nane limona kalsa o iş sanırım psikolojikman nane limon rahatlatıyor ben şahsen doktora gitmeden geçmeyen bir grip geçirmedim hem hamile şimdi o yinede aile hekimine bi görünsün ilaç değil belki ama tavsiyeleri doktorların çok kıymetli
Çok geçmiş olsun canim Benim oğlan da hasta .Elma mandalina,limon ,havuç kaynatıp içine biraz tarçın bal veya pekmez karıştırıp icirince iyi geliyorgeçen gün nette okudum ,ateşi çıkan çocukların coraplarni limonlu suya batırıp giydirince ateşi düşünüyormuşInsh çabucak iyileşir.Ateş tehlikeli,benimkiler de ateşlenince üç gün üç gece yanarlar,kusarlar,ağlarlarAllah yardımcın olsun canim benim
Çok geçmiş olsun canim Benim oğlan da hasta .Elma mandalina,limon ,havuç kaynatıp içine biraz tarçın bal veya pekmez karıştırıp icirince iyi geliyorgeçen gün nette okudum ,ateşi çıkan çocukların coraplarni limonlu suya batırıp giydirince ateşi düşünüyormuşInsh çabucak iyileşir.Ateş tehlikeli,benimkiler de ateşlenince üç gün üç gece yanarlar,kusarlar,ağlarlarAllah yardımcın olsun canim benim
Ayaklarının altını sirkeli su ile yıkıyorum siliyorum onla ateşini kontrol altına aldım , şimdide patates kızarttım seviyor diye 2 tane yedi sonra sütçü geldi sut aldım pişirdim onu hemen 1 bardak içti onu sıcak sıcak şükür simdi uyumaya calisiyor