Giderseniz haber verin ,dualarımızla ,pozitif enerji göndeririz size
Aklıma Karadenizli çiftle,Safiye Soyman ın eşiyle olan yarışması geldikavga eder rezil oluruz biz
Tava ile top atarken atamayuusun diyen koca mıydı kara denizli çiftAklıma Karadenizli çiftle,Safiye Soyman ın eşiyle olan yarışması geldiFazla izlemem o yarışmayı ama denk gelmiştim ,çok gülmüştüm.
Deynebim kız netden setüstü ocaklara bakti isen ondan bacım yoksa goolle amcanın 6. Hissi yok DSanki KK set üstü ocak alacağımı biliyor ,bugün her sayfada set üstü ocak reklamı görüyorum
Ya deynep ben o yarışta seni görmek istiyoruuuuuummmmİnşallah ileride olur arabanÇok istiyorsan ben bilmem eşim bilire katılsana ,araba veriyorlar ,ne güzel seni izleriz ,hem bedavaya da gelir,yarışmayı seviyorsun zaten
Rabbım daha güzellerini versin inşAllah kuzum
Reklamlara Bende bakmıyorum ama telefonla girdiğim için hep açılıyor. Reklam yapmış olmaysyim ama arabanın içinde gibi hissettim. Çokta güzeldi. Dünya paradır o şimdi
Sana not bile vermiyorumBen ortalarda gözükmüyorum Allahtan ,Yoksa bana da sıfırı çekerdi
16 sından sonra tarifin gelmezde sınıfta kalacaksınOhh, madem sıfır aldım giderim bende
Çok sevindim hemen bakıciiimmmHuuu süprizzzz tarif ekledim
Ayol baktım göremedim nerde sürpriz tarifHuuu süprizzzz tarif ekledim
senden kopya çektimAyol baktım göremedim nerde sürpriz tarif
Konuyu zaten Kazen taşıdıİyide benim makarnamın neresi yarışmaya uygun değildi ki Şevkim kırıldı en azından oylamaya çıksaydım kural ihlalini nerde yaptım kazene sorun hele
Şevkimi kırdıKonuyu zaten Kazen taşıdı
Ben hiç lazanya yemedim,böreğe benziyor herhalde tadıHadi hanımlar bi cesaret ha gayret tariflerimizi arttıralım.
Biri de lazanya yapsın da yiyek yahuuu
Bu mesaj benim değil hatta hiç tarzım değilBen hiç lazanya yemedim,böreğe benziyor herhalde tadı
Bu mesaj benim değil hatta hiç tarzım değil