O zaman sana sıfır otur yerineHatmece benim tarifi çalmış ayol ben yapacaktım yogurtlu spagetti , ama zeytinyagsız
Kız nevroş ablama niye 0 veriyonO zaman sana sıfır otur yerine
Sanada sıfırKız nevroş ablama niye 0 veriyon
Sana 10 üzerinden 9.5Ben ortalarda gözükmüyorum Allahtan ,Yoksa bana da sıfırı çekerdi
Ohh, madem sıfır aldım giderim bende
5 puanı niye kestinSana 10 üzerinden 9.5
Benim yerime sen çalış köklü sayilar, permütasyon kombinasyon, problemler ve oran orantıya, ben makarna yaparımolmaz akşama sende bir makarna yap ekle bekliyorum
kıskançlığımdan5 puanı niye kestin
Banada hep araba reklamı çıkıyor, zengin gördü herhalde beniSanki KK set üstü ocak alacağımı biliyor ,bugün her sayfada set üstü ocak reklamı görüyorum
Senin gibi kıskanca can kurbankıskançlığımdan
Belki araba da çıkıyordur dikkat etmemiştirim.Şu an ocağa ihtiyacım olduğu için yeni farkettim reklamları,bakmıyordum bile reklamlaraBanada hep araba reklamı çıkıyor, zengin gördü herhalde beni
kombinezon mu dantellimiBenim yerime sen çalış köklü sayilar, permütasyon kombinasyon, problemler ve oran orantıya, ben makarna yaparım
Senin gibi kıskanca can kurban
Belki araba da çıkıyordur dikkat etmemiştirim.Şu an ocağa ihtiyacım olduğu için yeni farkettim reklamları,bakmıyordum bile reklamlara
İnşallah ileride olur araban
Reklamlara Bende bakmıyorum ama telefonla girdiğim için hep açılıyor. Reklam yapmış olmaysyim ama arabanın içinde gibi hissettim. Çokta güzeldi. Dünya paradır o şimdi
İnşallah ileride olur arabanÇok istiyorsan ben bilmem eşim bilire katılsana ,araba veriyorlar ,ne güzel seni izleriz ,hem bedavaya da gelir,yarışmayı seviyorsun zaten
yemin ederim daha geçen hafta konuştuk bunu gidelim mi diye