Belki gelir,hatta geleceğine dair belki duyum almışımdırÖnce neden bahsettiğini anlamadım,mesaj @Makyajkolik13 indi,nasıl senin oldu,kızın içini mi okudun ne yaptın?
Kim yapacak kız ,kulağıma söyle @HanimKelesimiGetir çok güzel lazanya yaparım demişti,O mu yapacak yoksaBelki gelir,hatta geleceğine dair belki duyum almışımdırNiye kendimi yorayım
Ben biri yapacak demedimKim yapacak kız ,kulağıma söyle @HanimKelesimiGetir çok güzel lazanya yaparım demişti,O mu yapacak yoksa
Ama dondurma yalıyordun ,duyum aldım diyordunBen biri yapacak demedim
Sürpriz olsun söylemeyelimAma dondurma yalıyordun ,duyum aldım diyordun
Yok deynebim kıymalı , başemel soslu makarna tadı .Ben hiç lazanya yemedim,böreğe benziyor herhalde tadı
Auuuğğ makyajseverim nevo mesajını çalmışHadi hanımlar bi cesaret ha gayret tariflerimizi arttıralım.
Biri de lazanya yapsın da yiyek yahuuu
Ben hiç lazanya yemedim,böreğe benziyor herhalde tadı
Hiç yapar mı öyle şey benim nevoş ablam aslaAuuuğğ makyajseverim nevo mesajını çalmış
Hımmm ufak bir tiyo diyorsun yani ablacım alttan alttanBelki gelir,hatta geleceğine dair belki duyum almışımdırNiye kendimi yorayım
Benim de aklıma o geldi bize sürpriz yapacak sanırım, bütün tarifleri ezip gececek ablam benimNevo lazanyamı yapcan
Hiç bişi şey hatmecezottinin tadını vermezdi de la hatmecezotti yalan olduBenim de aklıma o geldi bize sürpriz yapacak sanırım, bütün tarifleri ezip gececek ablam benim
Yok ben yapmayacağımNevo lazanyamı yapcan
Herkesi meraklandırıyorsun NevoşYok ben yapmayacağım
Reytingleri artırıyorumHerkesi meraklandırıyorsun Nevoş
Ben de yazmadım bugün ,herkes gelip gidip bakıyor herhalde yazan olsa diye.Reytingleri artırıyorum
Ben burayı sabah erken okudumcevap yazma fırsatım yoktu, sonrada unuttum Bende diyorum burası niye sessiz
Birbirimizi bekliyoruzBen de yazmadım bugün ,herkes gelip gidip bakıyor herhalde yazan olsa diye.
Kimse yokken haklarında dedikodu yapalım mı?