- Emoji Skoru
- 14.268
- Puanlar
- 208
Evet çoğunlukla onlar karartıyor zaten ben üstüne koyuyorum içinde sevmiyorum pekBen şekeri indirmeye yakın atıyorum aşurem hep beyaz olur...İçine bakla,siyah üzüm , kabuklu fındık,ceviz ve kabuklu badem koyunca kararır
Yok kuzum şeker karartmaz cevizi kaynarken katarsan birde incir gibi şeyler rengi koyulaştırır karartır . Bilakis şeker kattıktan sonra biraz kaynatmalısınki malzemede tatlansın , sonradan şeker katarsan aşuren susu bir tadda olurRenginin kararması aşure ocakta kaynarken şekerini koyuyorlar ondan kararıyor. Ocaktan indirip ilk sıcaklığı geçince koyulursa asla kararmıyor ablacım
Canım çektiOlmamış mı
Anneciğimin uyguladığı yöntem bu, enfes oluyor senelerdir bildim bileli ablacımYok kuzum şeker karartmaz cevizi kaynarken katarsan birde incir gibi şeyler rengi koyulaştırır karartır . Bilakis şeker kattıktan sonra biraz kaynatmalısınki malzemede tatlansın , sonradan şeker katarsan aşuren susu bir tadda olur
Ve şeker bütünleşmezYok kuzum şeker karartmaz cevizi kaynarken katarsan birde incir gibi şeyler rengi koyulaştırır karartır . Bilakis şeker kattıktan sonra biraz kaynatmalısınki malzemede tatlansın , sonradan şeker katarsan aşuren susu bir tadda olur
Tamam yaparım benimde aşure kararıyor bide şekeri çok bol olmuşHani bize
Yıllardır yaptığım tarif çok güzel olur tavsiye ederim
Tamam yaparım benimde aşure kararıyor bide şekeri çok bol olmuşşöyle güzel bi tarif ver neferestim ölçüsüyle
Ben de yazmadım bugün ,herkes gelip gidip bakıyor herhalde yazan olsa diye.
O da var tabiiYapan da olsa diye
Sen de yapacak mısınYapan da olsa diye
Çok yoğunum.iş başa düşerse belkiSen de yapacak mısın
Nevroş ben yapmayınca 10 u geçmiyorBaşka makarna tarifi yok mu
Burnuma salcali makarna kokusu geliyorNevroş ben yapmayınca 10 u geçmiyor
Yoksa bize salçalı makarna mı yaptınBurnuma salcali makarna kokusu geliyor
Yoo naniş yapmis hem de spagetti dumanı ustunde yanindasa bol köpüklü ayranYoksa bize salçalı makarna mı yaptınAman koş mutfağa dibine tutmasın
Nana bize el açması makarna yapsınYoo naniş yapmis hem de spagetti dumanı ustunde yanindasa bol köpüklü ayran
Sen neyli makarna yapican ablaNana bize el açması makarna yapsın