Sen gitmedin mi kızTembelliğinden yapmıyon demi aşureyi,hadi yapta görelim @deynepnaz
Ben sen miyimTembel ya ondan zor gelmiştir yapmak
Zor değil de yapması uzun sürüyor ,küçük çocukla biraz zor olur gibi.Belki yaparım,ilk defa yaptığım halde önceki aşuremi çok beğenmişlerdi.Bazıları dediğin gibi şeker miktarını iyi ayarlayamıyor ve de rengini kararyıyor ceviz,incir koyarak.Dün geldi bana ama damak tadıma pek uymadı mubarek çok şekerli ce az pişmişti .
Aşure zor değilki deynebim .
Sen gitmedin mi kızYaparım nolmuş
Ben sen miyim
Zor değil de yapması uzun sürüyor ,küçük çocukla biraz zor olur gibi.Belki yaparım,ilk defa yaptığım halde önceki aşuremi çok beğenmişlerdi.Bazıları dediğin gibi şeker miktarını iyi ayarlayamıyor ve de rengini kararyıyor ceviz,incir koyarak.
Dimi abla hep bahane hepppp bahaneTembelliğinden yapmıyon demi aşureyi,hadi yapta görelim @deynepnaz
Sen gitmedin mi kızYaparım nolmuş
Ben sen miyim
Zor değil de yapması uzun sürüyor ,küçük çocukla biraz zor olur gibi.Belki yaparım,ilk defa yaptığım halde önceki aşuremi çok beğenmişlerdi.Bazıları dediğin gibi şeker miktarını iyi ayarlayamıyor ve de rengini kararyıyor ceviz,incir koyarak.
Dimi abla hep bahane hepppp bahane
Ben yaparım da sen yarışmaya katılır mısın?Katılırım de yapayımHadi yapta görelim hodri meydan diyorum
Safını düzgün seçDimi abla hep bahane hepppp bahane
Hadi yaaaSafını düzgün seçSen benden yana olacaksın
Ben yaparım da sen yarışmaya katılır mısın?Katılırım de yapayım
Bir hodri meydan da benden
En iyi savunma saldırıdır demişlerBen yaparım da sen yarışmaya katılır mısın?Katılırım de yapayım
Bir hodri meydan da benden
Biliyordum kaçacağını zaten,kendi ağzınla söylemiş oldunBeybisi ben dedim demi yarışmaya katılmayacam diyekatılsaydım hodri meydan derdim
Ben kaçtım kızçem uyandı sağlık ocağına gideceğiz kan testleri olacak,yeni işe başlayacak oradan istemişler.
Görüşürüz
Sütlac dogrudur efenım ama o canım makarnanın tadına bile bakmadım
Yanlız dün akşam çok fenaydı yaptıgım güllaca dayanamadım amannnn takımdan kimse duymasın helede @Ausencia
Oğluna asal sayılardan selam söyleNaniş soruyu oğluma sordum ,bu ne be,sallamış soruyu didi
Kız abla ne kafayı yemesi, matematiği yedimVay yavrum matematik çalışacam diye kafayı yediiiiii
Birşeyler diyordu asal sayı tek olur falan filan da ilgimi çekmediOğluna asal sayılardan selam söyleazıcık asal çarpanlara ayırmaya baksın
Yok canım gerçekten soru öyle , bana çirkin yazımı da gosterdin ya neyseBirşeyler diyordu asal sayı tek olur falan filan da ilgimi çekmedi,göz ucuyla baktı zaten,okula geç kalacağım dedi,gerçekten salladın mı?
Yazın çirkin değil de minik.O da diyet yapıyor herhalde
Yazın çirkin değil de minik.O da diyet yapıyor herhalde
Bizim zamanımızda aynı hızla giden arabalar kaç saatte gider ,aynı havuzu 3 musluk açık kaç saatte doldurur problemleri vardı,onlara çözüm buldular mı,fena ifrit olurdum.Banane kaç saatte dolarsa dolsun,kaç saate giderse gitsinhep öyleydi
Dur problem çözmeye geçerken 1-2 hamburgerli soru cozeyim
Otobüsten 3 iniyor, 7 kişi biniyor soruları bile duruyordu bir kaç sene evveli. Bugün ekok, ebob u bitirsem bakacağımBizim zamanımızda aynı hızla giden arabalar kaç saatte gider ,aynı havuzu 3 musluk açık kaç saatte doldurur problemleri vardı,onlara çözüm buldular mı,fena ifrit olurdum.Banane kaç saatte dolarsa dolsun,kaç saate giderse gitsin