En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
Tembelliğinden yapmıyon demi aşureyi ,hadi yapta görelim deynepnaz
Sen gitmedin mi kızYaparım nolmuş
Tembel ya ondan zor gelmiştir yapmak
Ben sen miyim
Dün geldi bana ama damak tadıma pek uymadı mubarek çok şekerli ce az pişmişti .
Aşure zor değilki deynebim .
Zor değil de yapması uzun sürüyor ,küçük çocukla biraz zor olur gibi.Belki yaparım,ilk defa yaptığım halde önceki aşuremi çok beğenmişlerdi.Bazıları dediğin gibi şeker miktarını iyi ayarlayamıyor ve de rengini kararyıyor ceviz,incir koyarak.

Hadi yapta görelim hodri meydan diyorum

Renginin kararması aşure ocakta kaynarken şekerini koyuyorlar ondan kararıyor. Ocaktan indirip ilk sıcaklığı geçince koyulursa asla kararmıyor ablacım

Ben yaparım da sen yarışmaya katılır mısın?Katılırım de yapayım
Bir hodri meydan da benden

Beybisi ben dedim demi yarışmaya katılmayacam diye katılsaydım hodri meydan derdim
Ben kaçtım kızçem uyandı sağlık ocağına gideceğiz kan testleri olacak,yeni işe başlayacak oradan istemişler.
Görüşürüz

Biliyordum kaçacağını zaten,kendi ağzınla söylemiş oldun
Sağlık ocağı 10 a kadar kan alıyordu ,gecikmedin mi?

Sütlac dogrudur efenım ama o canım makarnanın tadına bile bakmadım

Yanlız dün akşam çok fenaydı yaptıgım güllaca dayanamadım amannnn takımdan kimse duymasın helede Ausencia

Nevreste deynepnaz aebeni böyle konuşturun hep beni ... konuşturup konuşturup beni etiketleyin canlarım

hep öyleydi
Dur problem çözmeye geçerken 1-2 hamburgerli soru cozeyim
Bizim zamanımızda aynı hızla giden arabalar kaç saatte gider ,aynı havuzu 3 musluk açık kaç saatte doldurur problemleri vardı,onlara çözüm buldular mı,fena ifrit olurdum.Banane kaç saatte dolarsa dolsun,kaç saate giderse gitsin

Otobüsten 3 iniyor, 7 kişi biniyor soruları bile duruyordu bir kaç sene evveli. Bugün ekok, ebob u bitirsem bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…