Yani makarna alışverişi yapınAccık haber izle, virüsler kol geziyor ortadavirüs alışveriş ine hiç gerek yok
Ya wonkam onu ben diyomda benim ev ahalısi isssyyyaaannnn diyoNevos abla bir dene daha yapcakmis 3 yetmez 4 diyormus
Benim kız da abisine ben kardeş istiyorum diyor.Ya wonkam onu ben diyomda benim ev ahalısi isssyyyaaannnn diyo
Ya ben o minik parnakları yiyesim geliyooooo
Senin bir hakkın var deynep senin yerinde olsam hiç beklememBenim kız da abisine ben kardeş istiyorum diyor.Abisi benim yapabileceğim bir şey yok anne ,babana söyle diyor .Ben de dedim kardeşin var zaten ,abin senin kardeşin dedim.Öyle kardeş değil bebekli kardeş istiyorum diyor.Senelerce abisinden çektim kardeş isteğini,şimdi de kızdan.
Olmaz artık,anlatması uzun hikayeSenin bir hakkın var deynep senin yerinde olsam hiç beklemem
Allah bagislasin senin kac tane abla :))Ya wonkam onu ben diyomda benim ev ahalısi isssyyyaaannnn diyo
Ya ben o minik parnakları yiyesim geliyooooo
@Makaringo ,bu avatarla ,bu nickle makarna yarışmasına iyi yakışırsın
@Makaringo çok hamarattır@Makaringo ,bu avatarla ,bu nickle makarna yarışmasına iyi yakışırsın
Sus ,çaktırmaBak bak kendi katılmıyor da diğer arkadaşları teşvik ediyor
Ne misafirmiş bu,gitmek bilmedi.Sahi VUSLAT kimdi@-VUSLAT- 'ın biraz işleri varmış,hatta şu an misafiri var...Misafiri bu hafta gidecekmiş o zaman gelecek
Sus ,çaktırma
Biri gelip biri gidiyorNe misafirmiş bu,gitmek bilmedi.Sahi VUSLAT kimdi
Ben de daha önce yarışmaya katıldı sandım,profilini ziyaret ettim,hamarat olduğunu nerden biliyorsun @Makaringo nun
Seni kibleyeyim de susturayım,tehdit varA a niye suscakmışımaz sonra elime megafon alıp bağırıcam Türkiye duysun , cümle âlem duysun
Nevreste'nin mutfağına tarif eklemiştiBen de daha önce yarışmaya katıldı sandım,profilini ziyaret ettim,hamarat olduğunu nerden biliyorsun @Makaringo nun
Tam mesajı yazdım aklıma geldi konuna eklemiştir diyeNevreste'nin mutfağına tarif eklemişti
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...estenin-mutfagi.589191/page-496#post-44504434