En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
Yaşlı oldugumu kim söylediki
Ne gösteriyorsam öyleyim canım

Tabiki diyebilirsin çok yakında 41 olucam
Yok yani yaşlı demek istemedim :) hani ben hep 25-27 gibi düşünüyordum onu söylemek istedim ama yanlış söyledim sanırım :) maşallah diyeyim nazar değmesin :)

Ben de şimdi aynı şeyleri yazıyordum,daha önce Nevreste nin mutfağına eklemiştin ,resim eklemeyi biliyorsun zaten diye HALLEYS ya ,zamanlama süper

Oooo nenecimmmmm iyiyim seni sormalı nasıl sağlığın inşallah kemiklerin agiriyor dur sağlığın yerinde kalkabiliyorsundur inşallah yerinden
Duyandan seni küçük zannederKüçülde cebime gir bariÇok şükür daha hiçbir yerim ağrımıyor

Makarna yapmıyor musun ?Enişte evde olunca yapacaktın.Yoksa eşin evde yok diye çocukları aç mı bırakıyorsun?
Bu sıra geçikmiş kış hazırlıklarımı yapıyorum..Buzluğa karnıyarık,biber ,domates,közlenmiş patlıcan falan koydum.Menemen yaptım..Yemek yapıyorum .Benim için yemek yapmak uğraştırıcı değil aksine eğlenceHatta yarın kızların kurs başlıyor;orada yemeleri için simit,poğaça yaptım.Şimdi fırında pişiyorlarAma makarna tarifini eşim evde olduğunda yapacağım..Onuda denk getiremedim..Birkaç gün içinde yaparım inşaallah

Buzlukta patlıcan güzel oluyor da ,bir yerde okumuştum patlıcan buzluğa girince zararlı oluyormuş,içindeki nikotin daha açığa çıkıyormuş ve kanserojen yapıyormuş diye ,tırstım açıkçasıBende bugün 2 halı yıkadım,temizlik bitmiyor benim.Yarın da mutfak dolabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…