Yok yani yaşlı demek istemedim :) hani ben hep 25-27 gibi düşünüyordum onu söylemek istedim ama yanlış söyledim sanırım :) maşallah diyeyim nazar değmesin :)
Bu sıra geçikmiş kış hazırlıklarımı yapıyorum..Buzluğa karnıyarık,biber ,domates,közlenmiş patlıcan falan koydum.Menemen yaptım..Yemek yapıyorum .Benim için yemek yapmak uğraştırıcı değil aksine eğlenceHatta yarın kızların kurs başlıyor;orada yemeleri için simit,poğaça yaptım.Şimdi fırında pişiyorlarAma makarna tarifini eşim evde olduğunda yapacağım..Onuda denk getiremedim..Birkaç gün içinde yaparım inşaallah
Bu sıra geçikmiş kış hazırlıklarımı yapıyorum..Buzluğa karnıyarık,biber ,domates,közlenmiş patlıcan falan koydum.Menemen yaptım..Yemek yapıyorum .Benim için yemek yapmak uğraştırıcı değil aksine eğlenceHatta yarın kızların kurs başlıyor;orada yemeleri için simit,poğaça yaptım.Şimdi fırında pişiyorlarAma makarna tarifini eşim evde olduğunda yapacağım..Onuda denk getiremedim..Birkaç gün içinde yaparım inşaallah
Buzlukta patlıcan güzel oluyor da ,bir yerde okumuştum patlıcan buzluğa girince zararlı oluyormuş,içindeki nikotin daha açığa çıkıyormuş ve kanserojen yapıyormuş diye ,tırstım açıkçasıBende bugün 2 halı yıkadım,temizlik bitmiyor benim.Yarın da mutfak dolabı.