Ben kolay kolay unutmamTam mesajı yazdım aklıma geldi konuna eklemiştir diye.O zaman görmüştüm ,gerçekten marifetliymiş,Ona ait olduğunu bilmiyordum.Sende de iyi hafıza varmış.
Ama nick değişikliği yapmış,profil mesajlarını mı takip ettin ,nerden anladın bu Makaringo nun O Tuğba olduğunuBen kolay kolay unutmam
Profilinde değiştirdiği nickini ve nicklerini görebiliyorumAma nick değişikliği yapmış,profil mesajlarını mı takip ettin ,nerden anladın bu Makaringo nun O Tuğba olduğunu
Editör olduğun için görüyorsun herhalde ,yoksa biz göremiyoruz değil mi?Profilinde değiştirdiği nickini ve nicklerini görebiliyorumArkadaş listemde zaten
Aynen öyle canımEditör olduğun için görüyorsun herhalde ,yoksa biz göremiyoruz değil mi?
Sağolasın nevoş ablacım, katılmak isterim ama çok acemiyim bu yarışma konusunda yapabilir miyim bilmiyorum :)@Makaringo çok hamarattırkatılırsa çok fena olur
Katılayım da bu yarışma konusunda acemiyim yani :)@Makaringo ,bu avatarla ,bu nickle makarna yarışmasına iyi yakışırsın
3 canım 22-18-16 yaşları rabbım bagışlasın bizlere .Allah bagislasin senin kac tane abla :))
Amin abla Allah acılarını göstermesin. Sende 4. yu yapayim diyorsun da cocuklar mi kardes istemiyor3 canım 22-18-16 yaşları rabbım bagışlasın bizlere .
Amin abla Allah acılarını göstermesin. Sende 4. yu yapayim diyorsun da cocuklar mi kardes istemiyor
Karambole getir sende enişteyiaynennn koçişte istemiyo artık bebek sesi çekemem diyo artık torun sevecez inş.
Karambole getir sende enişteyio da olmazsa bi saka yap baba oluyorsun de
Ruhu yaratılmışsa kinse gelmesine mani olamaz. Kismet diyelim. Bence bir şaka yapmaya deger abla ya bi yapsana tepkisi ne olacak cok merak ediyorum
Sanırım artık bende kaldıramam bu kadar sosyal yaşarken eve kapanmak beni zorlar sanırım . Şakayı düşüne bilirim ama adamın yüregine inmesin
Birde heyecanlanip bebek diye tutturuyormuş, gelsin dördüncü
Sanırım artık bende kaldıramam bu kadar sosyal yaşarken eve kapanmak beni zorlar sanırım . Şakayı düşüne bilirim ama adamın yüregine inmesin
Seni ne zaman gelin ediyoruzBirde heyecanlanip bebek diye tutturuyormuş, gelsin dördüncü
Maşallah Rabbim bağışlasın. Aklımda hep genç kız gibi canlandırmıştım seni :) abla diyebilirim o zaman :)3 canım 22-18-16 yaşları rabbım bagışlasın bizlere .
Aa o niyemis küçük nanaları sevmicekmiyizSeneye
Benden çocuk bekleme hiç
Yaşlı oldugumu kim söyledikiMaşallah Rabbim bağışlasın. Aklımda hep genç kız gibi canlandırmıştım seni :) abla diyebilirim o zaman :)