Tahminler aynen öyle
Bende şimdi eşçazımla baktım tek tek inceledi ( benimde katıldıgımdan haberi yok) benim adam damak tadına göre oy kullanıyor onu anladım . Dedim sunumada bak . Birkaçına olabilir dedi ( benim spagettide içinde ) en son tencerede sosuyla pişeni terçih etti
Bende bir kaç tarif arasında kaldım ben birazda sunuma bakıyorum sanırım . Elde kesilenler öne çıktı gözümde , bence en başarılı olanda Deynebim eriştesiydi , ilk gördüğümdede açılışındaki ve keimindeki mahareti takdir etmiştim.
Bu arada italyan makarna , alinazikli olan , ravioli usulü ve kavurmalı makarnaları yapan arkadaşlarıda tebrik ederim gözüm onlardada kaldı
Ellerinize saglık hanımlar
Çekişmeli megNasıl gidiyor bu oylama
Bende anlamadım görünmüyor mu acaba sayfada bu anketimizÇekişmeli megama hala oylar çok az kazenin " gelecekler" demesini bekliyoruz
Oy kullanmadan göremezsin makyajseverimBende anlamadım görünmüyor mu acaba sayfada bu anketimiz
Oy kullanmadan göremezsin makyajseverim
Bunu ben tezgahladıydımyoksa insanlar etkilenip çok oy verilen birkaç tarife veriyordu oyları, sag olsun nevoş ve kazen kabul ettiler , böyle daha etik ve adil bence
Teşekkür ederim canımGünaydın .
Verdim gitti vallaHerkesin teker teker emeğine sağlık ...
Ben 3 makarna arasında kaldım , oğlum 2 farklı makarna seçti ... eşime gel hele bak dedim o 2 ayrı makarna söyledi ...
Demek ki neymiş tüm tarifler birbirinden güzelmiş . Sadece kendi damak zevkimize göre ya da sunuma göre bir tercih yapıyoruz .
@deynepnaz ellerine sağlık ... konunada yazmıştım . Erişte kesimindeki profesyonellik beni benden aldı . İnce , muntazam
Oyum Kıymalı Domates Sos Eşliğinde El Yapımı Erişte-Torku Süt Sponsorluğundaya gitti , eriştesi ile , sosu ve sunumu ile çok çok başarılı buldum ama ... söylemeden geçemem Jooker tarifin muhteşem . patlıcan ve etin makarna ile buluşması . Sana da canı gönülden başarılar diliyorum
Teşekkür ederim canım.Bende şimdi eşçazımla baktım tek tek inceledi ( benimde katıldıgımdan haberi yok) benim adam damak tadına göre oy kullanıyor onu anladım . Dedim sunumada bak . Birkaçına olabilir dedi ( benim spagettide içinde ) en son tencerede sosuyla pişeni terçih etti
Bende bir kaç tarif arasında kaldım ben birazda sunuma bakıyorum sanırım . Elde kesilenler öne çıktı gözümde , bence en başarılı olanda Deynebim eriştesiydi , ilk gördüğümdede açılışındaki ve kesimindeki mahareti takdir etmiştim.
Bu arada italyan makarna , alinazikli olan , ravioli usulü ve kavurmalı makarnaları yapan arkadaşlarıda tebrik ederim gözüm onlardada kaldı
Ellerinize saglık hanımlar
Teşekkür ederimHepsi birbirinden guzel, herkesin ellerine saglik.
Oylama benim icin epey zor oldu sonunda oyum @deynepnaz 'a gitti.
Herkese basarilar.