En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
Oyum firinda makarnaya sunumu cok şık
Ellerinize saglik kizlar hepsi lezzetli gozukuyor.Gecensene bende cok emek vererek makarnami hazirlamistim.Bu sene ne yapayim derken hep kaciriyorum yarismalari.Siradakine insallah.

Günaydın .

Verdim gitti valla Herkesin teker teker emeğine sağlık ...

Ben 3 makarna arasında kaldım , oğlum 2 farklı makarna seçti ... eşime gel hele bak dedim o 2 ayrı makarna söyledi ...

Demek ki neymiş tüm tarifler birbirinden güzelmiş . Sadece kendi damak zevkimize göre ya da sunuma göre bir tercih yapıyoruz .

deynepnaz ellerine sağlık ... konunada yazmıştım . Erişte kesimindeki profesyonellik beni benden aldı . İnce , muntazam

Oyum Kıymalı Domates Sos Eşliğinde El Yapımı Erişte-Torku Süt Sponsorluğunda ya gitti , eriştesi ile , sosu ve sunumu ile çok çok başarılı buldum ama ... söylemeden geçemem Jooker tarifin muhteşem . patlıcan ve etin makarna ile buluşması . Sana da canı gönülden başarılar diliyorum

Bende şimdi eşçazımla baktım tek tek inceledi ( benimde katıldıgımdan haberi yok ) benim adam damak tadına göre oy kullanıyor onu anladım . Dedim sunumada bak . Birkaçına olabilir dedi ( benim spagettide içinde ) en son tencerede sosuyla pişeni terçih etti

Bende bir kaç tarif arasında kaldım ben birazda sunuma bakıyorum sanırım . Elde kesilenler öne çıktı gözümde , bence en başarılı olanda Deynebim eriştesiydi , ilk gördüğümdede açılışındaki ve kesimindeki mahareti takdir etmiştim .

Bu arada italyan makarna , alinazikli olan , ravioli usulü ve kavurmalı makarnaları yapan arkadaşlarıda tebrik ederim gözüm onlardada kaldı

Ellerinize saglık hanımlar

Son düzenleme:

Bende anlamadım görünmüyor mu acaba sayfada bu anketimiz
Oy kullanmadan göremezsin makyajseverim
Bunu ben tezgahladıydım yoksa insanlar etkilenip çok oy verilen birkaç tarife veriyordu oyları, sag olsun nevoş ve kazen kabul ettiler , böyle daha etik ve adil bence

Oy kullanmadan göremezsin makyajseverim
Bunu ben tezgahladıydım yoksa insanlar etkilenip çok oy verilen birkaç tarife veriyordu oyları, sag olsun nevoş ve kazen kabul ettiler , böyle daha etik ve adil bence

Yok ablacım oy kullanımı çok az o yuzden diyorum pek katılım olmamış üyelerin ekranında görünmüyor sanırım anket

Teşekkür ederim canım.Bütün tarifler birbirinden güzel.Gerçekten karar vermek zor.Dediğin gibi herkesin damak tadı farklı.Boşuna günlerce makarna tarifi aramışım.Tarif burnumun dibindeymiş
Teşekkür ederim canım.İyi ki eşini dinlememişsin .Ben de yemek yarışmasında önce sunuma ,sonra damak tadına göre karar veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…