Kardeşlerin hepsi aynıBenim kardeşimde hiç bana oy vermiyorHatta bu kategoriye gelip bakmadı bile
Zekiyim değil mi?Açıklama: bir arkadaş becerikli olduğundan bahsetmiş ya onu eşitledim
Sen zeki kızsın ne oldu bu akşam
Ayrıca senin şımarık kız ortaya çıkmalıydı
Yok yok deynep değil bu
Normalde evetZekiyim değil mi?
Normalde evetbugün karbonhidratı çokmu kaçırdın çamaşır suyumu kokladın naptın
Sevildiğinden
Yok kız fazla da yemedim ,yemedim desem de nananaise duysa eline merdane alır ,çok yemişsin akşam akşam diye.bildirimler çok olunca kafam karıştı.
Bak yine şımaracağımSevildiğinden
Saydın bacım . Anacım zati bizim takımda herkes özgür heç bize oy veren yokki zatiŞimdi yazmayayim haksızlık olur
Bak hemen gözüne carpacaktir
Yok kız fazla da yemedim ,yemedim desem de nananaise duysa eline merdane alır ,çok yemişsin akşam akşam diye.bildirimler çok olunca kafam karıştı.
Ablam goruyon dimiSaydın bacım . Anacım zati bizim takımda herkes özgür heç bize oy veren yokki zati
Not: dışardan okuyanlarda farklı bir durum sanmaz inşallah
Olsun yabancıya gitmemiş sonuçta ,bana gelmiş.Saydın bacım . Anacım zati bizim takımda herkes özgür heç bize oy veren yokki zati
Not: dışardan okuyanlarda farklı bir durum sanmaz inşallah
Hiii açgözlü seniOlsun yabancıya gitmemiş sonuçta ,bana gelmiş.
Sizin oyunuz benim oyum,benim oyum yine benim oyum
Kola içmedim örtmenim.Yarım tabak pilav,3 kaşık kadar tavuk sote,3 kaşık kadar salata yedim .Çayın yanına da etipuf yedim.Yine de çok deme.Pirinç pilavı var diye ekmek te yemedim.Kız gene neler yiyon, kaç bardak kola iyiyorsun
Sabah öğle akşam??Kola içmedim örtmenim.Yarım tabak pilav,3 kaşık kadar tavuk sote,3 kaşık kadar salata yedim .Çayın yanına da etipuf yedim.Yine de çok deme.Pirinç pilavı var diye ekmek te yemedim.
Zekiyim değil mi?
Sahiden çok zekisinOlsun yabancıya gitmemiş sonuçta ,bana gelmiş.
Sizin oyunuz benim oyum,benim oyum yine benim oyum
Diyete mi başladınKola içmedim örtmenim.Yarım tabak pilav,3 kaşık kadar tavuk sote,3 kaşık kadar salata yedim .Çayın yanına da etipuf yedim.Yine de çok deme.Pirinç pilavı var diye ekmek te yemedim.
EtipuffffffKola içmedim örtmenim.Yarım tabak pilav,3 kaşık kadar tavuk sote,3 kaşık kadar salata yedim .Çayın yanına da etipuf yedim.Yine de çok deme.Pirinç pilavı var diye ekmek te yemedim.
Orayı karıştırma.Sabah öğle akşam??