Ay bu aksam çok güldüm ben
Şimdi ne yemek yarismasindanNevreste
, ne modadan @_Nun_ madalyam yok
Hatta ve hatta bu kadar pro üye arasında kendime
_Naber bıro ? Diyesim var
Ay bu aksam çok güldüm ben
Şimdi ne yemek yarismasindanNevreste
, ne modadan @_Nun_ madalyam yok
Hatta ve hatta bu kadar pro üye arasında kendime
_Naber bıro ? Diyesim var
aeben
soracağım unutuyorum.Bir üye yazmıştı.Makarnanın yanındaki çubukları bir film sahnesinde görmüş.O makarnayı gerçekten o çubuklarla mı yediniz ,yoksa görsellik için mi koydun?
aeben
'in 1. olduğu kategoride Kazen deynepnaz
ı 1. zannedip ona proluk ve madalya verdiDaha sonra yanlışlık anlaşılınca pro üyeliği geri almadı..Ama madalya gitti
aeben
ı 1. zannedip ona proluk ve madalya verdiDaha sonra yanlışlık anlaşılınca pro üyeliği geri almadı..Ama madalya gitti
aeben
soracağım unutuyorum.Bir üye yazmıştı.Makarnanın yanındaki çubukları bir film sahnesinde görmüş.O makarnayı gerçekten o çubuklarla mı yediniz ,yoksa görsellik için mi koydun?
Kim ,hangi filmde görmüş canım o cubuklar eşimin çinli arkadaşlarından hedaye yok canım henüz sopaynan yemek yeme maharetim yok ama benim oğlan bi ara dadanmıştı o yiyodu
Sunumu beğendim. İki tane çubuk koymuşsun ya, adını bile bilmiyorum ama onlarla noodle yeme sahnesi vardır bir filmde. Bayılıyorum o sahneye.
Spagetti de zaten, burnumdan bile yerim o derece severim
aeben