Bu bölümdekilerin büyük bir kısmı yarışmalar sayesinde pro oldu.Ay bu aksam çok güldüm ben
Şimdi ne yemek yarismasindan@Nevreste , ne modadan @_Nun_ madalyam yok
Hatta ve hatta bu kadar pro üye arasında kendime
_Naber bıro ? Diyesim var
İyi yine bıro diyormuşsun.Ben Onlar pro da biz kro muyuz diyordumAy bu aksam çok güldüm ben
Şimdi ne yemek yarismasindan@Nevreste , ne modadan @_Nun_ madalyam yok
Hatta ve hatta bu kadar pro üye arasında kendime
_Naber bıro ? Diyesim var
Ben de yemek yarışması sayesinde pro oldum değil mi?Bu bölümdekilerin büyük bir kısmı yarışmalar sayesinde pro oldu..Birgün sende olursun inşaallah
Beraber gülüp,beraber ağlayabiliriz
Senin ki sürpriz olduBen de yemek yarışması sayesinde pro oldum değil mi?
Inşallah canımBu bölümdekilerin büyük bir kısmı yarışmalar sayesinde pro oldu..Birgün sende olursun inşaallah
Beraber gülüp,beraber ağlayabiliriz
Bak bu da çok.iyiymişİyi yine bıro diyormuşsun.Ben Onlar pro da biz kro muyuz diyordum
@aeben 'in 1. olduğu kategoride Kazen @deynepnaz ı 1. zannedip ona proluk ve madalya verdiacaba nasıl nasıl
Keşke proluğu alıp madalyayı vereydi@aeben 'in 1. olduğu kategoride Kazen @deynepnaz ı 1. zannedip ona proluk ve madalya verdiDaha sonra yanlışlık anlaşılınca pro üyeliği geri almadı.. Ama madalya gitti
O zaman belli olurduKeşke proluğu alıp madalyayı vereydi
Kim ,hangi filmde görmüş@aeben soracağım unutuyorum.Bir üye yazmıştı.Makarnanın yanındaki çubukları bir film sahnesinde görmüş.O makarnayı gerçekten o çubuklarla mı yediniz ,yoksa görsellik için mi koydun?
Keşke proluğu alıp madalyayı vereydi
@aeben bu arkadaş görmüş senin çubukları filmdeSunumu beğendim. İki tane çubuk koymuşsun ya, adını bile bilmiyorum ama onlarla noodle yeme sahnesi vardır bir filmde. Bayılıyorum o sahneye.
Spagetti de zaten, burnumdan bile yerim o derece severim
@Siminru . o cubuklar 4 takım@aeben bu arkadaş görmüş senin çubukları filmde
Bana hediye et,atkı örerim ben onlarla@Simunru o cubuklar takımarkadaşa 2 çiftini hediye edebilirim 2 side bende kalabilir
Sans olmuş@aeben 'in 1. olduğu kategoride Kazen @deynepnaz ı 1. zannedip ona proluk ve madalya verdiDaha sonra yanlışlık anlaşılınca pro üyeliği geri almadı.. Ama madalya gitti