10 kere katıldım bir kere oy vermedin , 11. ye de ben katılmıyorum sen oy veririm diyorsunKK da yarışma bitmez ki bi dahakine sana veririm oy olma mı
Şekerler ıslanmış
Yok o kadar çok istemiyorum, 3.lukde yeter3.lük benim.
Çok istiyorsan ikinci ol.
Keşke yapsaydınSiz yatın kalkın ben yarışmaya katılmadım Kayseri mantısı yapeceydum
Ben o kadar yarışma da oy bi kaç kere kullandım yoğsa niden vermeyim10 kere katıldım bir kere oy vermedin , 11. ye de ben katılmıyorum sen oy veririm diyorsun
Demekle olsaydıSiz yatın kalkın ben yarışmaya katılmadım Kayseri mantısı yapeceydum
Valla ona bile eriniyom bi gün katılıcam da ne zaman bilmem pek mutfağa girmiyorumKeşke yapsaydınBen zaten sondan 3.yüm İlk sırada olanlar düşünsün
Onu ben değil sen bilcen neden vermiyonBen o kadar yarışma da oy bi kaç kere kullandım yoğsa niden vermeyim
Birgün bekliyorum canım inşaallahValla ona bile eriniyom bi gün katılıcam da ne zaman bilmem pek mutfağa girmiyorum
Dünürüm var o verir benden geçti artıkOnu ben değil sen bilcen neden vermiyon
Kategori şeklinde olmasa yarışma belki daha iyi olurBirgün bekliyorum canım inşaallah
Oldu o zamanDünürüm var o verir benden geçti artık@nese-li_hilos
O zaman çeşit az olur veya adaletsizlik olur canımKategori şeklinde olmasa yarışma belki daha iyi olur
İyi gecelerİyi geceler hanımlar
İyi geceler canımİyi geceler hanımlar hepinize başarılar dilerim
Hoşbuldum canım@-VUSLAT- hoşgeldin bacımmm