En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
Sende haklısınMesela benim sonra kaçıncı olacağım henüz belli değil
Ben senin durumuna şaşırdım canım.Demek ki makarna böreği fazla bilinmiyor.Böreğin içinde makarnanın ne işi var deniliyor.Halbuki tıpkı su böreği gibi oluyor.Ben senin ilk üçe gireceğini umuyordum.Kendimin de

Ben baştan söylemiştim hatta konuma yazmıştım..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...na-sponsorlugunda.962324/page-2#post-48498191
Tabi tadı çok güzel,pratik bir börek
Hayırlısı olsun canımÖnemli olan yeni tarifler paylaşmak ve öğrenmek

Ben senin masan için ve tagliatellenin sunumu için ilk üçte olacağınızı düşünüyordum. Bir de lazanyalardan biri, Antep usulü ya da börek dereceye girer sandım. Kızlar kızmasın da yoğurtlu ve kıymalı makarnanın hiç şansı yok diyordum. Şimdi kıymalı 2'ye yoğurt 3'e oynuyor.
Benim gönlümün birincisi tek tencerede kıymalı makarna. Yarışmadan görüp iki kez yaptım. Çok sevdim.
Ben her şeyi yiyemem, çoğu tariflere sadece bakıyorum, kaşarlı kremalı şeyleri yiyemiyorum. Huyluyum. Bu listede yiyebileceğim sayılı makarna var.

Son düzenleme:
Klasikler vazgeçilmezdirKıymalı ve yoğurtlu makarnadan vazgeçemiyoruz
Bende tek tencerede kıymalı makarnayı çok beğendim..İlk gördüğümden beri çok cazip,ilginç ve güzel geldi...Ama Munzevi Zencefil 'un tarifleri hep beğeniyorum..Bu sefer oy vermiyeceğim dedimTarifte mi Munzevi Zencefil da mı birşey var bilmiyorum..
Birde senin tarif ile lazanya ilklerde hatta 1.lik bekliyordumHayırlısı bakalım

Teşekkür ederim ,beğenmene sevindim.Bizim düşüncemiz farklı,KK üyeleri farklı demek ki.Herkesin damak tadı farklı.Ben ilk günler çok methedilince kesin senin makarnan kazanır diyordum.Adı nazik olsa da ,millet görsele göre oy veriyor,tarifi tıklamıyor.Altında patlıcan olduğunu bilmemişlerdir.Yoğurtlu makarnanın üstüne et koydun sanmışlardır,yoğurtlu makarna diye oy vermişlerdir sanaTek tencerede makarnanın görseli,pratikliği de güzeldi,o da yanılttı beni.Kremayı ben de yiyemiyorum,onda hemfikirim.Ben listedeki makarnaların hemen hemen hepsini yerim,affetmem.

Dur Bende bir itiraf yapayım sana

Tek tencere candır, gerisi heyecandır deyip yine madalyasız gidiyorum bu yarışmadan Bende bişey var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…