kız ben seni yerim yaaa :)))
kekmi eklermiBen seni yiyerim,karnım acikti zaten ,daha oturup bör
ek yapicam ,malzemeler mutfakta beni bekliyoooooor
Börek kategorisi secilseydi iyiydi , mezelere katilmayabilirim
Ben mezelere katılmayı düşünüyorum ama
Ortada deliller var,katılacaksın.Börek kategorisi secilseydi iyiydi , mezelere katilmayabilirim
aklıma mezede gelmiyor bu yıkıntı halimdeÇok da heveslenmiştim tariflerimi bilem ayarlamıştım. İnşallah değişmez.
kekmi eklermi
O zaman değişsinÇok da heveslenmiştim tariflerimi bilem ayarlamıştım. İnşallah değişmez.
Ortada deliller var,katılacaksın.
Çarşaf böreğimiiiiiBörek börek , kek değil ,ıspanigimi falan dogradim ,hamurumu da hazırladım , Hannaz hanım buralarda çene çalıyor .
aklıma mezede gelmiyor bu yıkıntı halimde
Darısı bize abla belki bigun bizde kazanırızhakkıdır ama yürüsün tabi:)
Şansımıza bakalım ne çıkacak oylamadan. Olursa yaparım olmadı, seçilenle idare ederizO zaman değişsin
Ben meze sevmem kiii
Evet evet en sık yaptığım börek benimde bazen ıspanakla peyniri karıştırıp da yapıyorum mikemmel oluyor.Kol böreği ablacım ,normal un su tuz yoguruyorsun ,sonra üc tane kküçük bezeli azcık açıp çay tabağı kadar , aralarına yağ sürüp bekletiyirsun üstüste koyup da ,sonra da açıyorsun hamuru .
Ben yemeklerimizi yaptım. Yapmayanlar düşünsün, bi tabak da ayırsın azcık@hannaz biz kaçalım ,sen böreğini yap ,ben de kuru fasulyeyisiz de dağılın bakiiim ,hııı,
Evet evet en sık yaptığım börek benimde bazen ıspanakla peyniri karıştırıp da yapıyorum mikemmel oluyor.
Azcık uzatıver şuradan piştiği zaman olur mu ?
@hannaz biz kaçalım ,sen böreğini yap ,ben de kuru fasulyeyisiz de dağılın bakiiim ,hııı,
İlk tepsiyi ıspanaklı soğanlı ikincisini tulum lorlu ıspanaklı yapıyorum ,malûm Börek sezonu açıldı ,dakikada bitiyor .
Tabiki gönderirim seve seve bi tanem