- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.268
- 208
Tabiki de ablacım en çok seniGünaydın ,beni kastettin değil mi?Ben de seni öpüyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki de ablacım en çok seniGünaydın ,beni kastettin değil mi?Ben de seni öpüyorum
![]()
Tabi tabi kesin öyledir![]()

Görmediğimiz şeye niye inanalımDünür bile bayıldı tadına ne haberrrrrrkıskançlığından kendisi bile yapmış sonra
![]()
Görmediğimiz şeye niye inanalımKaç kişi lazanya yapın da görek diyor.Madem güveniyorsun kendine yap ta görelim
Dünürün kıskanç demek,çok ayıp
![]()

Ne yazdınız üleyynnn bakimmmİtiraf etti zaten.Oğlum karbonhidrata düşkün dedi.Her gün yapıyorum dedi,can boğazdan gelir dedi
Sabah bu yazılanlarıaeben okuyunca ne yapacak acaba
![]()
Demek uğraştırıcı bişi olduğundan ,tembel olduğundan yapmıyorsunLazanya uğraştıran bişi,dedim demi daha öncede yarışmaya girmeyecem diye,g,rseydm kesin yapardım onu
Tabisi yani o kadar tarif istedi yapılış için gitmiş yapmış![]()

Vay yavrum matematik çalışacam diye kafayı yediiiiiiNevroş 72 üzeri X sayısının asal olmayan çift doğal sayı bolenlerinin sayısı 62 dir. Buna göre X kaçtır
Demek uğraştırıcı bişi olduğundan ,tembel olduğundan yapmıyorsun,sırf dünüre hava atmak için mi yaptın
![]()
bayılıyor yemeklerime farklı yapım farklı süslemeler olunca havamı atıyorum anında 

Yemek kadar süslemeler de önemli tabii.Belki de eşi demiştir Hanım ne güzel yapmış,süslemiş ,O da ne var sanki ben de yaparım demiştir.Belki senden de güzel yapmıştır.Heeee valla nerden bildin tembel olduğumubayılıyor yemeklerime farklı yapım farklı süslemeler olunca havamı atıyorum anında
![]()
Evet uyuyordum yemege misafirim vardı tüm gün aş evi gibi yemek yaptım yoruldum ,artıkın bugun yemek derdin yokO bu saatte kesin uyuyordur,sabah sürpriz olurTabi sonrasında o bize nasıl sürpriz yapar bilmiyorum
Kendime tarif buldumNevrestezotti yapacağım
![]()
O kadar kalabalık kim geldiEvet uyuyordum yemege misafirim vardı tüm gün aş evi gibi yemek yaptım yoruldum ,artıkın bugun yemek derdin yok![]()
Yoksa oruç tutan kişiyi iftara mı çağırdın ,güllaç yaptınSütlac dogrudur efenım ama o canım makarnanın tadına bile bakmadım
Yanlız dün akşam çok fenaydı yaptıgım güllaca dayanamadım amannnn takımdan kimse duymasın heledeAusencia
![]()
Eşimin arkadaşları .O kadar kalabalık kim geldiSeni mi düşüneyim ,2 tane kızın var ,sokmuştursun mutfağa
![]()
Yoksa oruç tutan kişiyi iftara mı çağırdın ,güllaç yaptın![]()
Güllaç neyse de aşure getiren olsa da yesekyok canım evde güllac yaprakları vardı aklıma geldi ( güllacımda meshurdur bu arada )
![]()
Dün geldi bana ama damak tadıma pek uymadı mubarek çok şekerli ce az pişmişti .Güllaç neyse de aşure getiren olsa da yesekBir kere yaptım ,çok uğraştırıyor be
![]()
Güllaç neyse de aşure getiren olsa da yesekBir kere yaptım ,çok uğraştırıyor be
![]()
,hadi yapta görelim

Dün geldi bana ama damak tadıma pek uymadı mubarek çok şekerli ce az pişmişti .
Aşure zor değilki deynebim .