En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
Görmediğimiz şeye niye inanalım:KK30:Kaç kişi lazanya yapın da görek diyor.Madem güveniyorsun kendine yap ta görelim:KK53:Dünürün kıskanç demek,çok ayıp:KK53:

Lazanya uğraştıran bişi,dedim demi daha öncede yarışmaya girmeyecem diye,g,rseydm kesin yapardım onu :KK53:
Tabisi yani o kadar tarif istedi yapılış için gitmiş yapmış :kızgın::kızgın::skandal::KK53:

Lazanya uğraştıran bişi,dedim demi daha öncede yarışmaya girmeyecem diye,g,rseydm kesin yapardım onu :KK53:
Tabisi yani o kadar tarif istedi yapılış için gitmiş yapmış :kızgın::kızgın::skandal::KK53:
Demek uğraştırıcı bişi olduğundan ,tembel olduğundan yapmıyorsun:KK53:,sırf dünüre hava atmak için mi yaptın:skandal::skandal:

Heeee valla nerden bildin tembel olduğumu :olamaz: bayılıyor yemeklerime farklı yapım farklı süslemeler olunca havamı atıyorum anında :sopa::rapci:
Yemek kadar süslemeler de önemli tabii.Belki de eşi demiştir Hanım ne güzel yapmış,süslemiş ,O da ne var sanki ben de yaparım demiştir.Belki senden de güzel yapmıştır.:KK53:

:skandal::skandal::skandal:
Verdiği kiloları geri alacak:stop::KK30:
aeben aeben geçen yaptığı makarnanın hepsini hüpletmiş:sus:Üstüne bir kase
sütlaç yemiş:skandal:
Sütlac dogrudur efenım ama o canım makarnanın tadına bile bakmadım :(

Yanlız dün akşam çok fenaydı yaptıgım güllaca dayanamadım amannnn takımdan kimse duymasın helede Ausencia Ausencia :D:D

O kadar kalabalık kim geldi:KK69:Seni mi düşüneyim ,2 tane kızın var ,sokmuştursun mutfağa:63:
Eşimin arkadaşları .
Kuzumun biri devre dışı :D:D ( sınavımız var bu sene )
Büyükde sağolsun rabbım yüzünü güldürsün toparladı herşeyi . Gündüz Ben mutfaga geçtim yemeklere ,oda evi temizledi :nazar:

Back
X