- Emoji Skoru
- 1.884
- Puanlar
- 108
Yemek sevenler grubu değil yaşlılAr klübü mübarekYaşlı oldugumu kim söylediki
Ne gösteriyorsam öyleyim canım
Tabiki diyebilirsin çok yakında 41 olucam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemek sevenler grubu değil yaşlılAr klübü mübarekYaşlı oldugumu kim söylediki
Ne gösteriyorsam öyleyim canım
Tabiki diyebilirsin çok yakında 41 olucam![]()

Sende yaşlanıyorsun;benim gitmemi beklerken sen gidersen kk gözünde kalacakHevesini al diye sana bıraktım. Ortamıilerde göremeyeceksin harfleri
![]()

Doğrudur canım ama ben koyuyorum...15 -20 gün sonra mevsim dışı sebzeleri bir daha almam yaza kadar...Hormonlu gıdalar kadar zararlı değildirBuzlukta patlıcan güzel oluyor da ,bir yerde okumuştum patlıcan buzluğa girince zararlı oluyormuş,içindeki nikotin daha açığa çıkıyormuş ve kanserojen yapıyormuş diye ,tırstım açıkçasıBende bugün 2 halı yıkadım,temizlik bitmiyor benim.Yarın da mutfak dolabı.
![]()

Benim gibi bir insan varken neden seni sectileer anlamıyorum aklım almıyor hakkım. Yeniyor burdaaaaaaaSende yaşlanıyorsun;benim gitmemi beklerken sen gidersen kk gözünde kalacak![]()

İçin rahat etmezse bana gönder,maksat sen hasta olma,senin için fedakarlık yaparımDoğrudur canım ama ben koyuyorum...15 -20 gün sonra mevsim dışı sebzeleri bir daha almam yaza kadar...Hormonlu gıdalar kadar zararlı değildir
Kolay gelsinTemizlik hiç bitmiyor..Deterjan şişeleri elimde geziyorum..
![]()
Yok Onu dövmem ,Onu severim
Yarım kalmış bana yazdığınBen buzluga patlıcanı kaynamış suyun üzerine süzgeci koyiyoy
Benim gibi bir insan varken neden seni sectileer anlamıyorum aklım almıyor hakkım. Yeniyor burdaaaaaaa![]()
Tamam yollarımİçin rahat etmezse bana gönder,maksat sen hasta olma,senin için fedakarlık yaparım![]()
Ben fırında pişirip sonra iç harcınıda koyup buzluğa koyuyorum kışın kolaylık oluyorBen buzluga patlıcanı kaynamış suyun üzerine süzgeci koyiyoy
Benim gibi bir insan varken neden seni sectileer anlamıyorum aklım almıyor hakkım. Yeniyor burdaaaaaaa![]()
Akşam yemeği yemedim
,ikindi saatinde yedim diye,aç değilim ki,
canım istemedi ki,hiç güzel gözükmüyor kiAyyy ne güzel keşke bende akşam yemeseydimAkşam yemeği yemedim,ikindi saatinde yedim diye,aç değilim ki,
canım istemedi ki,hiç güzel gözükmüyor ki
![]()
Yok vallahi yumuşacık,puf puf olmuşAyyy ne güzel keşke bende akşam yemeseydimYok vallahi yumuşacık,puf puf olmuş
Simitlerin içinde de peynir var..Oğlumun hafta içi bir gün simit günü hazır almaktansa kendim yaptım.Soğusun birazını buzluğa atacağım,hazır olsun..
![]()
Nayır ,nolamaz
Ben senden daha az yedimNayır ,nolamaz
Düşündüm de akşam annemler bendeydi.Yemek yemedim ama bisküvi pastası,çiğ köfte,kurabiye ,fındık,baklava yemiş olabilirim.
Puf puf çok güzel duruyor,tarifini isterim.Benim oğlan da kantinden ekmek arası alıyor ,hiç güzel olmuyor ,bana poğaça yapsana okula götürmeye dedi.Bu yaşta beslenme mi götüreceksin dedim,1 gün deneyeyim nasıl olacak.
![]()
Benim kızlar orta ikideler kantinden birşey almıyorlar..Aynı kural bizde olsa benim kızlar aç kalırBenim yeğen 9 yaşında orta 1 e başladı.kantin dışında yemek götürmek, yemek yemek yasakmış. Gećen hafta öğrendim.diyorki kalan bisküvi bile kantin dışına çıkması yasakvar mı böyle bir şey
![]()