Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Buzlukta patlıcan güzel oluyor da ,bir yerde okumuştum patlıcan buzluğa girince zararlı oluyormuş,içindeki nikotin daha açığa çıkıyormuş ve kanserojen yapıyormuş diye ,tırstım açıkçasıBende bugün 2 halı yıkadım,temizlik bitmiyor benim.Yarın da mutfak dolabı.
Doğrudur canım ama ben koyuyorum...15 -20 gün sonra mevsim dışı sebzeleri bir daha almam yaza kadar...Hormonlu gıdalar kadar zararlı değildir
Kolay gelsinTemizlik hiç bitmiyor..Deterjan şişeleri elimde geziyorum..
Doğrudur canım ama ben koyuyorum...15 -20 gün sonra mevsim dışı sebzeleri bir daha almam yaza kadar...Hormonlu gıdalar kadar zararlı değildir
Kolay gelsinTemizlik hiç bitmiyor..Deterjan şişeleri elimde geziyorum..
Ayyy ne güzel keşke bende akşam yemeseydimYok vallahi yumuşacık,puf puf olmuşSimitlerin içinde de peynir var..Oğlumun hafta içi bir gün simit günü hazır almaktansa kendim yaptım.Soğusun birazını buzluğa atacağım,hazır olsun..
Ayyy ne güzel keşke bende akşam yemeseydimYok vallahi yumuşacık,puf puf olmuşSimitlerin içinde de peynir var..Oğlumun hafta içi bir gün simit günü hazır almaktansa kendim yaptım.Soğusun birazını buzluğa atacağım,hazır olsun..
Nayır ,nolamaz
Düşündüm de akşam annemler bendeydi.Yemek yemedim ama bisküvi pastası,çiğ köfte,kurabiye ,fındık,baklava yemiş olabilirim.
Puf puf çok güzel duruyor,tarifini isterim.Benim oğlan da kantinden ekmek arası alıyor ,hiç güzel olmuyor ,bana poğaça yapsana okula götürmeye dedi.Bu yaşta beslenme mi götüreceksin dedim,1 gün deneyeyim nasıl olacak.
Nayır ,nolamaz
Düşündüm de akşam annemler bendeydi.Yemek yemedim ama bisküvi pastası,çiğ köfte,kurabiye ,fındık,baklava yemiş olabilirim.
Puf puf çok güzel duruyor,tarifini isterim.Benim oğlan da kantinden ekmek arası alıyor ,hiç güzel olmuyor ,bana poğaça yapsana okula götürmeye dedi.Bu yaşta beslenme mi götüreceksin dedim,1 gün deneyeyim nasıl olacak.
Ben senden daha az yedimTamam vereyim sürekli yaptığım klasik poğaça tarifi var daha doğrusu bu sıralar yaptığım..Onu kafama göre şekillendirdim..
Çocuk haklı okuldan alacağına sen yap buzluğa at bir hafta ara ara götürsün ben öyle yapıyorum..Okul kantinleri tehlikeliBenim oğlum geçen hafta cuma günü okuldan tost aldı..Dün diyor ki:Anne ekmek arası ekmek tost yapıyorlar
Benim yeğen 9 yaşında orta 1 e başladı.kantin dışında yemek götürmek, yemek yemek yasakmış. Gećen hafta öğrendim.diyorki kalan bisküvi bile kantin dışına çıkması yasak var mı böyle bir şey
Benim yeğen 9 yaşında orta 1 e başladı.kantin dışında yemek götürmek, yemek yemek yasakmış. Gećen hafta öğrendim.diyorki kalan bisküvi bile kantin dışına çıkması yasak var mı böyle bir şey