En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
Buzlukta patlıcan güzel oluyor da ,bir yerde okumuştum patlıcan buzluğa girince zararlı oluyormuş,içindeki nikotin daha açığa çıkıyormuş ve kanserojen yapıyormuş diye ,tırstım açıkçası:KK17:Bende bugün 2 halı yıkadım,temizlik bitmiyor benim.Yarın da mutfak dolabı.:temizlik:
Doğrudur canım ama ben koyuyorum...15 -20 gün sonra mevsim dışı sebzeleri bir daha almam yaza kadar...Hormonlu gıdalar kadar zararlı değildir:KK53:
Kolay gelsin:KK19:Temizlik hiç bitmiyor..Deterjan şişeleri elimde geziyorum..:temizlik:

Doğrudur canım ama ben koyuyorum...15 -20 gün sonra mevsim dışı sebzeleri bir daha almam yaza kadar...Hormonlu gıdalar kadar zararlı değildir:KK53:
Kolay gelsin:KK19:Temizlik hiç bitmiyor..Deterjan şişeleri elimde geziyorum..:temizlik:
İçin rahat etmezse bana gönder,maksat sen hasta olma,senin için fedakarlık yaparım:KK53:

Benim simitler,poğaçalar pişti..İsteyen var mı:dondurma:

14680538_511391399057978_273973011247490869_n.webp

Ben buzluga patlıcanı kaynamış suyun üzerine süzgeci koyiyoy

Benim gibi bir insan varken neden seni sectileer anlamıyorum aklım almıyor hakkım. Yeniyor burdaaaaaaa:kızgın:
Ben fırında pişirip sonra iç harcınıda koyup buzluğa koyuyorum kışın kolaylık oluyor:KK45:
Haklısın ben kimim ki:63:

Akşam yemeği yemedim:olamaz: ,ikindi saatinde yedim diye,aç değilim ki,:lülülü:canım istemedi ki,hiç güzel gözükmüyor ki:confused:
Ayyy ne güzel keşke bende akşam yemeseydim:olamaz:Yok vallahi yumuşacık,puf puf olmuş:KK45:Simitlerin içinde de peynir var..Oğlumun hafta içi bir gün simit günü hazır almaktansa kendim yaptım.Soğusun birazını buzluğa atacağım,hazır olsun..:KK45:

Ayyy ne güzel keşke bende akşam yemeseydim:olamaz:Yok vallahi yumuşacık,puf puf olmuş:KK45:Simitlerin içinde de peynir var..Oğlumun hafta içi bir gün simit günü hazır almaktansa kendim yaptım.Soğusun birazını buzluğa atacağım,hazır olsun..:KK45:
:ruh: Nayır ,nolamaz
Düşündüm de akşam annemler bendeydi.Yemek yemedim ama bisküvi pastası,çiğ köfte,kurabiye ,fındık,baklava yemiş olabilirim.:KK53:
Puf puf çok güzel duruyor,tarifini isterim.Benim oğlan da kantinden ekmek arası alıyor ,hiç güzel olmuyor ,bana poğaça yapsana okula götürmeye dedi.Bu yaşta beslenme mi götüreceksin dedim:KK53:,1 gün deneyeyim nasıl olacak.:hamarat:

:ruh: Nayır ,nolamaz
Düşündüm de akşam annemler bendeydi.Yemek yemedim ama bisküvi pastası,çiğ köfte,kurabiye ,fındık,baklava yemiş olabilirim.:KK53:
Puf puf çok güzel duruyor,tarifini isterim.Benim oğlan da kantinden ekmek arası alıyor ,hiç güzel olmuyor ,bana poğaça yapsana okula götürmeye dedi.Bu yaşta beslenme mi götüreceksin dedim:KK53:,1 gün deneyeyim nasıl olacak.:hamarat:
Ben senden daha az yedim:KK45:Tamam vereyim sürekli yaptığım klasik poğaça tarifi var daha doğrusu bu sıralar yaptığım..:kk77:Onu kafama göre şekillendirdim..
Çocuk haklı okuldan alacağına sen yap buzluğa at bir hafta ara ara götürsün ben öyle yapıyorum..Okul kantinleri tehlikeli:KK51:Benim oğlum geçen hafta cuma günü okuldan tost aldı..Dün diyor ki:Anne ekmek arası ekmek tost yapıyorlar:KK70:

Benim yeğen 9 yaşında orta 1 e başladı.kantin dışında yemek götürmek, yemek yemek yasakmış. Gećen hafta öğrendim.diyorki kalan bisküvi bile kantin dışına çıkması yasak:deli: var mı böyle bir şey:duduk:

Benim yeğen 9 yaşında orta 1 e başladı.kantin dışında yemek götürmek, yemek yemek yasakmış. Gećen hafta öğrendim.diyorki kalan bisküvi bile kantin dışına çıkması yasak:deli: var mı böyle bir şey:duduk:
Benim kızlar orta ikideler kantinden birşey almıyorlar..Aynı kural bizde olsa benim kızlar aç kalır:skandal:
Çok mantıksız herkes istediğini yer:KK47:

Back
X