- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
Mesela sigara böreği çok basit demi 2. OldumBize de anlat.![]()
Yaprak sarma mesela 1. Oldum
Bundada 3.lüğü oynuyorum . Çok ozenmıyceksin ve sıradan tarifleri yapacaksın sırrı bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela sigara böreği çok basit demi 2. OldumBize de anlat.![]()
Kötüyüm abla ya mide yanmam varvar çok zorlanıyorum. Onun haricinde dunya telaşı koşturuyoruzKız cimcime ne habersin![]()
Kötüyüm abla ya mide yanmam varvar çok zorlanıyorum. Onun haricinde dunya telaşı koşturuyoruz
HAHAHAHAH ortalık kan gölü aman Allahımmmİpincecik eriştemi olurmuş,sende c,imrilik yapmıp malzemeden çalmışsın ayol![]()
teşekkür ederim ema beğendiğin için.tek tencerede makarnayı uygun buldum diğerler hastane yemeği gibi beyaz kalmış salça yok yemekte salça olmalı bence tat veriyor görsel zengin gösteriyor onu başarılı buldum
Canım ablam benim
kuzummmmmm çok kötü adaşın ergenliklte beni bitirditeşekkür ederim ema beğendiğin için.bende yemeklerde bol salçayı severim. Tüm arkadaşların ellerine emeğine sağlık..
Canım ablam benim. Adaşım nasıl ?
Şurup verdide faydası olmuyor . Yarım saat sonra tekrar başlıyor , soda iyi geliyor onuda çok sık ıcmek istemiyorum. Oglumdayken çok rahattım ama bu hamilelikte mide yanması yüzünden zorlaniyorumHamileliğinde en sıkıntılı tarafı bu işte,mide yanması için dr bişey vermedimi hiç..
ahh canm benım ya rabbim şifa versin sana dikkat et bebeğimŞurup verdide faydası olmuyor . Yarım saat sonra tekrar başlıyor , soda iyi geliyor onuda çok sık ıcmek istemiyorum. Oglumdayken çok rahattım ama bu hamilelikte mide yanması yüzünden zorlaniyorum
Canım soda bebitoya zarar verir limonlu su iç iyi gelirŞurup verdide faydası olmuyor . Yarım saat sonra tekrar başlıyor , soda iyi geliyor onuda çok sık ıcmek istemiyorum. Oglumdayken çok rahattım ama bu hamilelikte mide yanması yüzünden zorlaniyorum
HAHAHAHAH ortalık kan gölü aman Allahımmm
Şurup verdide faydası olmuyor . Yarım saat sonra tekrar başlıyor , soda iyi geliyor onuda çok sık ıcmek istemiyorum. Oglumdayken çok rahattım ama bu hamilelikte mide yanması yüzünden zorlaniyorum
Beni de bu 2 yaş ergenliği yedi bitirdikuzummmmmm çok kötü adaşın ergenliklte beni bitirdi![]()
Beni de bu 2 yaş ergenliği yedi bitirdi![]()
Güzel günlerde kullan ablacım inşallahDerin dondurucum biraz önce geldi,açıldıktan 2-3 saat sonra kullanmaya başlayacakmışım..
ahh canm benım ya rabbim şifa versin sana dikkat et bebeğim
saçlı doğacak derler bizde..
soda günde 2 den fazla sakın içme tatlım
Canım soda bebitoya zarar verir limonlu su iç iyi gelir![]()
Anneme gidiyorum didi tüydü hemennn
Sodaya dikkat et tansiyonunu yükseltir sonra,bide bunun içşn bebek saçlı olur derler..[/QUOTE
İçmiyorum zaten iyice dayanılmaz hale gelmedıgım sürece
Derin dondurucum biraz önce geldi,açıldıktan 2-3 saat sonra kullanmaya başlayacakmışım..
Güzel günlerde kullan ablacım inşallah![]()
Güzel günlerde kullan abla
Çok fena abla delireceğim az kaldıNapıyor tatlı kızın bakalım,yesinler onun ergen halini![]()
Çok fena abla delireceğim az kaldıyapışık geziyoruz odadan odaya dahi sürekli bi mızmız haller. Kızım evrim geçirmiş gibi. Daha demin bir krizden geçtik yine dışarı çıktım sandalyeye oturdum öyle bekledim susmasını. Ne zaman geçecek bu?