slm cnm sakın dert etme internette her yazılana inanma komşumun oğlu ters geldi sezeryanla doğum yaptı ve çok sağlıklı bir oğlu var.. sıkma canını .. bu arada benımde 10 günüm kaldı dua et bana :)) görüşrüz
meraba canım.benim bebeğimde ters.makat gelişli.ve 38+4 üm.çarşamba günü sezeryan olcam.artık dönmez dedi dr um.bende senin gibi bakmıştım nedenlrine ve çok üzülmüştüm.ama benim dr umda hiçbişeyden bahsetmedi.emin ol bi sorun olsa söylerlerdi.mesela benim eşimde ters doğmuş ve normal doğumla tabi.ama bi sorun yok :)ayrıca öle bi arkadaşımda var. sakın bunları dert edip bebeğini üzme...
Canım internette her yazılan şey doğru değildir.Bazen gereksiz bilgilerde yer alıyor.Her insanın hamileliği,bebeğinin yapısı herşeyi birbirinden farklıdır.Her makat gelişli çocukta bu sorunlar çıksaydı insanlar doğurmaya korkardı emin ol.Karnımızdaki yavruların ne durumda olduğunu ne tıp ne doktorlar ne de biz bilmiyoruz sadece Yaradan biliyor.Rabbimin izniyle inş. sağlıcakla yavrunu kucağına alacaksın...
arkadaşlar 38+3 günlük hamileyim.yapılan rutin kontrollerde bebeğim hep makat gelişliydi.fakat bugün internette gezerken bebeğin makat gelişinin nedenleri diye bir başlık gördüm ve çok çok üzüldüm.işte doğumdan sonra kalça çıkıklığı görülebilir,kalp anotomileri görülebilir vs.gibi hastalıklar diodu.doktorum bana bunlardan hiç bahsetmemişti,normal bir olay gibi yaklaştı hep.şuanda ağlıyorum.lütfen daha önce bebeğinin makat gelişli olmasından dolayı sezeryan olan arkadaşlar ve bilgisi olan arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.lütfrn yardımmm.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?