makat gelişli bebekler.lütfen yardımmmm...

selam arkadaslar, bende 34+4 haftalik hamileyim, ve bebegim hala dönmemis... dönmesi icin bizim yapabilecegim bi takim hareketler, ne bilim masajlar filan yokmu???

benim bir arkadasim su bebek oyuncaklari oluyorya, ipini cekince uyku müzigi caliyor, uyumalari icin... arkadasim onu aldim karnimin alt kismini koydum hergün uyumadan önce birkacsefer yaptim, cocuk müzigi dinlemek icin asaga döndü kafasi ile dedi... 2 günde dönmüs cocugu öyle... oda baska bir arkadasindan duymus bunu ondada ise yaramis... bende yarindan itibaren öyle bir oyuncak alip denicem... insallah döner yoksa sezeryan olucakmisim, ve ben normal dogsun istiyorum bebisim... sizce bu taktik ise yararmi???

benimde bebegim tersti doktorum taa 6 aylikken bebegin ters oldugunu sezeryan olacagimi soyledi bebek gercekten donmedi sezeryan oldum ikinci dogumumu yurt disinda yaptim bebek yine tersti ama turkiyedeki doktorlardan farkli olarak burdaki doktorlar bana hareketler gosterdi yaptim ve bebek dondu.hareketler soyleydi secdeye yatar gibi yatacaksin sonra sag tarafina donup biraz oyle yatacaksin sonra ayni islemi sol tarafa uygula insallah doner nettede var bebegi cevirmek icin egzersizler.

Son düzenleme:
canım üzülme,biz 3 kardeşiz.üçümüzde tersmişiz son doğum anına kadar.ve ucumuzude annem sezeryanla doğurmuş.hiç birimizde bi problem yok merak etme.hem tıp okadar ilerlediki şimdi,bi sorun olsaydı belli olurdu kanımca.allah kurtarsın

Bahsettiğin sorunlar bebek normal doğarsa olur sanırım sezaryenle doğumlarda bir sorun olacağını zannetmem yine de doktorunla konuş en doğrusunu o söyleyecektir.

ben sezeryan dogum istemedigim icin dönsün diye kiliktan kiliga girdim ya... sezeryanla degil normal dogsun istiyorum bebegim... sezeryan olursa burda ya tam narkoz yada yarim narkoz veriyorlar... yarim narkoza cesaretim yok, tam narkoz isterim muhtemellen, e ozamanda beni uyutucaklar, sezeryan olucam, uyanicam bebegimi elime vericekler... öyle istemiyorum iste, bebegimi dogar dogmaz görmek, göbek bagini kendim kesmek, ne bilim ilk ciglini ilk hareketlerini görmek icin can atiyorum, benim karnimdaki ne yapiyor annesini üzüyor... hele bi dogsun o popoya tekme vuruyorlarya aglasin diye, onu doktordan önce ben yapicam :)

gercektenmiiii??? peki bunu günde kac sefer yapsam iyi gelir, nekadar süre yapmaliyim... kac dakika filan... ya nolur daha detayli bi sekilde anlatirmisin?? egzersizlerle dönebilecegini duymusdum bende, benim doktorum sadece böyle uzandiginda göbegini kaldir köprü gibi dur biraz dedi... onu yapiyorum insallah siradaki kontrolle kadar döner ya, dönmezse sezeryan icin gün ayarlicakmissiz

ben her namazdan sonra yapiyordum anlattigim gibi once secdeye yatar gibi yatiyorsun biraz bekle oyle sonra oylece sag tarafina yat yine biraz bekle sonya tektar secde yatisi sonra sol tarafa yat 2 veya 3 kere tekrar et insallah faydasi olur insallah sezeryan olmak zorunda kalmazsiniz allah yardinciniz olsun

cok tesekkürler arkadasim, anlattigin gibi deneyecegim bende... insallah faydasi olur.. cooookkk tesekkürler...

benim bebegime 7 aylikken dondu dediler
dogum aninda farkina vardikki bebek makat gelisi
ben dr uma dedim eger binde bir de bu sekil doguran var ise ne olur beni normal yaptirin dedim
ve ben yurtdisindayim sezeryani agzina bile almadi dr um
tek bir yirtiksiz suni sanci ile bebegimi dunyaya getirdim hicte zor olmadi gayet guzeldi ama doguma girmeden once bol bol dua okudum ozellikle nas felak ayetel kursi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…