Makatta kan

Gareysar

Hayırlısı
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
1.485
En iyi cevaplar
1
1.624
83
Merhaba hanımlar. Öncelikle utanarak yazıyorum ama ne olduğunu bilmem lazım. 26 haftalık hamileyim afedersiniz diskimi yaptıktan sinra silerken peçete de kan ve pıhtı gördüm. İlk defa başıma geliyor. Kabız değilim. Ağrı kaşıntı falan da yok. Neden olabilir?

Gebelikte kabız olmasanız bile basur olması çok normal.

Basur veya çatlak başlangıcı öyle oluyor

Benim gebelikte hemoroid oluştu.
Hala da var.
Ağrı yapmıyosa zamanla alışırsınız varlığına

Hic kabiz olmadan, agri kasinti olmadan kan gelmesi ilginc geldi
Bence dr unuza danisin mutlaka
Cok uzun sure wc de vakit geciridginiz oluyor mu
Telefonla falan takilip uzun sure kaldiginiz falan?

Bi doktora git fazla ilerlemeden bi krem verir . Ben üniversitedeyken çatlak olmuştu fissür adı . Fenaydı ama sonra normal doğum yaptım biraz basura döndü . Krem kullanıyorum bazen

Çatlat olabilir. ben hamileliğim de yaşamıştım ama kabız olmuştum zorladım. sizinki durduk yere olması tuaf

çatlak vardır ya da basur olmuşsunuzdur , benimde olmuştu telaşlanıp hemen doktora gitmiştim genel cerraha gittim çatlak olmuş dedi 2 krem verdi birkaç gün sürdüm bir daha da tekrarlamadı.

çatlak vardır ya da basur olmuşsunuzdur , benimde olmuştu telaşlanıp hemen doktora gitmiştim genel cerraha gittim çatlak olmuş dedi 2 krem verdi birkaç gün sürdüm bir daha da tekrarlamadı.
Sizde de ağrı falan olmadan kan mi geldi sadece

evet büyük abdestimi yaparken zorlama olmaksızın birkaç damla şeklinde peçeteye kan gelmşti.
Kremlerin adını hatırlıyor musunuz peki? Böyle bir dönemde doktora sık sık gitmek istemiyorum. Doktoruma sordum ama henüz dönmedi

Bende de fissur denen catlak olmustu bir donem. Doktor oncelikle krem vermedi. Bol su ve posalı gidalar uretip büyuk tuvaletime cikmayi kanamadan dolayi ihmal etmemem gerektigini aksine duzenli dışkılamanın tedavinin bir parcasi oldugunu soyledi. Her tuvalet ihtiyacimi giderdikten sonra - büyuk olan tabi ki- bu is icin icine oturabilecegim bir legen ayarlayip ılık suya 15 20 dk boyunca otumami onermisti. Cok pratik olmadi tabi ki bir de siz hamilesiniz ne kadar yapabilirsiniz bilmiyorum ama bu sekilde hic ilac kullanmadan 4 gune normale dondum. Ozel durumunuzdan dolayi bir genel cerraha gorunun derim ama.

Hemoroid ise hamilelikte oluyor,bende de olmuştu ve doğum sonrası zorlamıştı,küçük bir pamuk parçasını zeytinyağına batırıp makat bölgesinde tutarak rahatlamıştım. Yine de bir doktorunuza danışın

Kremlerin adını hatırlıyor musunuz peki? Böyle bir dönemde doktora sık sık gitmek istemiyorum. Doktoruma sordum ama henüz dönmedi
Ben bir krem kullandim ben cook uzun sureler.catlak vardi.Botox yaptirdim.Cok sukur o kasinti,agri sikayetlerim bitti.

Duzeltme:Hamileymissiniz.Doktorunuza danismadan sakin kullanmayin.Hatta sileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…