Gebelikte kabız olmasanız bile basur olması çok normal.
Ne yapmalıyımBasur veya çatlak başlangıcı öyle oluyor
HayırHic kabiz olmadan, agri kasinti olmadan kan gelmesi ilginc geldi
Bence dr unuza danisin mutlaka
Cok uzun sure wc de vakit geciridginiz oluyor mu
Telefonla falan takilip uzun sure kaldiginiz falan?
Şuan en sağlıklısı doktora danışmanız. Sorunun tam olarak ne olduğunu buradan bilemeyiz. Üstelik hamilesinizNe yapmalıyım
Bi doktora git fazla ilerlemeden bi krem verir . Ben üniversitedeyken çatlak olmuştu fissür adı . Fenaydı ama sonra normal doğum yaptım biraz basura döndü . Krem kullanıyorum bazenNe yapmalıyım
Nasıl geçer acaba biliyor musunuzMuhtemelen hemoroid.
çatlak vardır ya da basur olmuşsunuzdur , benimde olmuştu telaşlanıp hemen doktora gitmiştim genel cerraha gittim çatlak olmuş dedi 2 krem verdi birkaç gün sürdüm bir daha da tekrarlamadı.Merhaba hanımlar. Öncelikle utanarak yazıyorum ama ne olduğunu bilmem lazım. 26 haftalık hamileyim afedersiniz diskimi yaptıktan sinra silerken peçete de kan ve pıhtı gördüm. İlk defa başıma geliyor. Kabız değilim. Ağrı kaşıntı falan da yok. Neden olabilir?
Sizde de ağrı falan olmadan kan mi geldi sadeceçatlak vardır ya da basur olmuşsunuzdur , benimde olmuştu telaşlanıp hemen doktora gitmiştim genel cerraha gittim çatlak olmuş dedi 2 krem verdi birkaç gün sürdüm bir daha da tekrarlamadı.
evet büyük abdestimi yaparken zorlama olmaksızın birkaç damla şeklinde peçeteye kan gelmşti.Sizde de ağrı falan olmadan kan mi geldi sadece
Kremlerin adını hatırlıyor musunuz peki? Böyle bir dönemde doktora sık sık gitmek istemiyorum. Doktoruma sordum ama henüz dönmedievet büyük abdestimi yaparken zorlama olmaksızın birkaç damla şeklinde peçeteye kan gelmşti.
Ben bir krem kullandim ben cook uzun sureler.catlak vardi.Botox yaptirdim.Cok sukur o kasinti,agri sikayetlerim bitti.Kremlerin adını hatırlıyor musunuz peki? Böyle bir dönemde doktora sık sık gitmek istemiyorum. Doktoruma sordum ama henüz dönmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?