Devamlı kan mı gelecek yani çözümü yok mu
Yediklerine dikkat etmelisin, fazla kilo almış olabilirsin bu da hemoroide yol açmış olabilir. Doğumdan sonra düzelecek. Bebek baskı yaptığı için böyle oldu.Merhaba hanımlar. Öncelikle utanarak yazıyorum ama ne olduğunu bilmem lazım. 26 haftalık hamileyim afedersiniz diskimi yaptıktan sinra silerken peçete de kan ve pıhtı gördüm. İlk defa başıma geliyor. Kabız değilim. Ağrı kaşıntı falan da yok. Neden olabilir?
4 kilo aldım sadece. Bir kac gun yediklerime dikkat edeceğim geçmezse doktora giderim. Bir kac gun turşu suyu ivtim baya acılı ve acılı yemek yerim genelde acı yapar mi acabaYediklerine dikkat etmelisin, fazla kilo almış olabilirsin bu da hemoroide yol açmış olabilir. Doğumdan sonra düzelecek. Bebek baskı yaptığı için böyle oldu.
Kesinlikle acı yapar. Kabız da olma. Muz falan yeme. Bol su iç. Günde yarım saat yürü geçer.4 kilo aldım sadece. Bir kac gun yediklerime dikkat edeceğim geçmezse doktora giderim. Bir kac gun turşu suyu ivtim baya acılı ve acılı yemek yerim genelde acı yapar mi acaba
Tamam teşekkür ederimKesinlikle acı yapar. Kabız da olma. Muz falan yeme. Bol su iç. Günde yarım saat yürü geçer.
Kan pembe ise fissür yani Makatta catlak olabilir ya da hemoroidMerhaba hanımlar. Öncelikle utanarak yazıyorum ama ne olduğunu bilmem lazım. 26 haftalık hamileyim afedersiniz diskimi yaptıktan sinra silerken peçete de kan ve pıhtı gördüm. İlk defa başıma geliyor. Kabız değilim. Ağrı kaşıntı falan da yok. Neden olabilir?
Normal kan geldi elin kesildiğinde cikan kan gibiKan pembe ise fissür yani Makatta catlak olabilir ya da hemoroid
Ozaman hemoroid değil sanki.Hayır şişkinlik hissetmiyorum normal geliyo
O zaman tam o bölge ile ilgiliNormal kan geldi elin kesildiğinde cikan kan gibi
Turşu, acı, sarımsak, fazla baharat bunlar çatlak ve hemoroidi azdırır. Kabız ve ishal de öyle. Kabız olmak iyi değil ama tam tersi ishale meyilli dışkı da kanamaya sebep olur. Yalnızca pıhtı demeniz benim kafamı karıştırdı. Çatlak da pıhtı gelmez hemoroidi bilmiyorum duymadım, pıhtı kısmını da söyleyin doktorunuza.4 kilo aldım sadece. Bir kac gun yediklerime dikkat edeceğim geçmezse doktora giderim. Bir kac gun turşu suyu ivtim baya acılı ve acılı yemek yerim genelde acı yapar mi acaba
midede kan sindirildiği için koyu renkli olurdu evet ama kalın bağırsakta kanama meydana gelirse sindirilmeyeceği için açık renkli parlak kan şeklinde olur :)O zaman tam o bölge ile ilgili
Mide barsak olsa kahverengi olurdu
Dışkı da da vardı. Kansızlık için ilaç kullanıyorum hamilelikten dolayı . Halsizlik demeyelim de enerjik degilimDışkınızda da kan oluyor mu yoksa yalnızca makatınızı silerken peçeteye mi geliyor kan?
halsizlik veya kansızlığınız falan var mı genel olarak?
kaç kez bu durumu yaşadınız?Dışkı da da vardı. Kansızlık için ilaç kullanıyorum hamilelikten dolayı . Halsizlik demeyelim de enerjik degilim
İlk defakaç kez bu durumu yaşadınız?
kaç kez bu durumu yaşadınız?
yapılır ancak gebe olduğu için sedasyon amaçlı verilen ilaçlar kullanılamaz maalesef.. bundan dolayı anestezisiz yapılması gerekir diye düşünüyorum :)hamile iken kolonoskopi yapılıyor mu?
yani denildiği gibi fissür veya hemoroid olabilir ama ,GIS kanama da olabilir. bir kez oldu diye bir şey olmaz diyemiyorum. sizi muayene etmeden bir yorum yapmam da yanlış olur.İlk defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?