Makatta kan

Yediklerine dikkat etmelisin, fazla kilo almış olabilirsin bu da hemoroide yol açmış olabilir. Doğumdan sonra düzelecek. Bebek baskı yaptığı için böyle oldu.

Yediklerine dikkat etmelisin, fazla kilo almış olabilirsin bu da hemoroide yol açmış olabilir. Doğumdan sonra düzelecek. Bebek baskı yaptığı için böyle oldu.
4 kilo aldım sadece. Bir kac gun yediklerime dikkat edeceğim geçmezse doktora giderim. Bir kac gun turşu suyu ivtim baya acılı ve acılı yemek yerim genelde acı yapar mi acaba

4 kilo aldım sadece. Bir kac gun yediklerime dikkat edeceğim geçmezse doktora giderim. Bir kac gun turşu suyu ivtim baya acılı ve acılı yemek yerim genelde acı yapar mi acaba
Kesinlikle acı yapar. Kabız da olma. Muz falan yeme. Bol su iç. Günde yarım saat yürü geçer.

Kan pembe ise fissür yani Makatta catlak olabilir ya da hemoroid

Turşu, acı, sarımsak, fazla baharat bunlar çatlak ve hemoroidi azdırır. Kabız ve ishal de öyle. Kabız olmak iyi değil ama tam tersi ishale meyilli dışkı da kanamaya sebep olur. Yalnızca pıhtı demeniz benim kafamı karıştırdı. Çatlak da pıhtı gelmez hemoroidi bilmiyorum duymadım, pıhtı kısmını da söyleyin doktorunuza.

Dışkınızda da kan oluyor mu yoksa yalnızca makatınızı silerken peçeteye mi geliyor kan?

halsizlik veya kansızlığınız falan var mı genel olarak?

Dışkınızda da kan oluyor mu yoksa yalnızca makatınızı silerken peçeteye mi geliyor kan?

halsizlik veya kansızlığınız falan var mı genel olarak?
Dışkı da da vardı. Kansızlık için ilaç kullanıyorum hamilelikten dolayı . Halsizlik demeyelim de enerjik degilim

yani denildiği gibi fissür veya hemoroid olabilir ama ,GIS kanama da olabilir. bir kez oldu diye bir şey olmaz diyemiyorum. sizi muayene etmeden bir yorum yapmam da yanlış olur.

daha önce fissür veya hemoroid tanısı aldınız mı? almadıysanız bence acil servise başvurun bir muayene etsinler, gebesiniz bir de, en ufak şeyi bile ciddiye almak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…