- 2 Kasım 2021
- 100
- 21
- 28
- 25
- Konu Sahibi gulluuupppp
-
Mesela kırmızı kan parlak kan koyu kırmızı kan hani o yüzden arkadaşlar kolunuz kesilip kanadığında mideniz mi bulanıyor iyi misiniz sanki adet kanı !!!!Kanın nasıl birşey olduğunu hepimiz biliyoruz? Neden foto atıyorsunuz. Midem bulandı gece gece.
Bunada şükür sonuçta makattan kakalı kanda gelebilirdiKanın nasıl birşey olduğunu hepimiz biliyoruz? Neden foto atıyorsunuz. Midem bulandı gece gece.
Şimdi biz bu kanı görüp napalım mesela tahlil mi
Teşekkür ederim ama kolon kanserinde belirtili kanlar var mesela koyu kırmızı kan bağırsak kanseri oluyorKanin ne oldugunu hepimiz biliyoruz resim atmaniza gerek yoktu.
Dogumdan sonra ben de ayni sorunu yasadim. Kabiz olmamaya dikkat edin. Bir süre sonra kendiliginden düzelmisti.
Adet kanı değil, makat kanı ne var ki (!)Mesela kırmızı kan parlak kan koyu kırmızı kan hani o yüzden arkadaşlar kolunuz kesilip kanadığında mideniz mi bulanıyor iyi misiniz sanki adet kanı !!!!
Sizce dalga geçilecek konu mu ? Gayet temiz bi peçete atmışımBunada şükür sonuçta makattan kakalı kanda gelebilirdi
Kan, kandır; fark etmez. Sitede uygunsuz içerik olarak görülüyor, bu şekilde atılması yasak. Geçmiş olsun, doktora gidin en kısa sürede gerekli tetkikleri yaptırın. Hiç başıma gelmediği için bilgim yok.Mesela kırmızı kan parlak kan koyu kırmızı kan hani o yüzden arkadaşlar kolunuz kesilip kanadığında mideniz mi bulanıyor iyi misiniz sanki adet kanı !!!!
O zaman cidden kusardımBunada şükür sonuçta makattan kakalı kanda gelebilirdi
Teşekkür ediyorum fakat detaylı bilgi vermek istedimKan, kandır; fark etmez. Sitede uygunsuz içerik olarak görülüyor, bu şekilde atılması yasak. Geçmiş olsun, doktora gidin en kısa sürede gerekli tetkikleri yaptırın. Hiç başıma gelmediği için bilgim yok.
Ay cidden çok saçmasınız siz pembe kaka yapıyorsunuzdur kesinO zaman cidden kusardım
Makatınızdan gelen kan çok mu farklı? Görmek zorunda mıyız biz? Uyarı falan koyun bari, gebeler de var burda.Mesela kırmızı kan parlak kan koyu kırmızı kan hani o yüzden arkadaşlar kolunuz kesilip kanadığında mideniz mi bulanıyor iyi misiniz sanki adet kanı !!!!
Evet çok farklı ben gebelere soru sormamışım !Makatınızdan gelen kan çok mu farklı? Görmek zorunda mıyız biz? Uyarı falan koyun bari, gebeler de var burda.
Öyle olmuyor canım, biliyorsun bir şeyler ama eksik öğrenmişsin. Doğumdan sonra emzirme dönemindeyken vücut aşırı su kaybeder süt yaptığı için. dolayısıyla kabızlık oluşur ve ıkınmayla da yırtık veya hemoroid olur, yeni oluştuysa da böyle bol bol parlak kanama olur. Bir iki kanamaya kanser denmez onun bambaşka belirtileri de var. Suyu artır, lif ye, makat için fitil/krem tedavisine başla hiç bir şeyin kalmaz.Teşekkür ederim ama kolon kanserinde belirtili kanlar var mesela koyu kırmızı kan bağırsak kanseri oluyor
Pembe kaka yapmamamız, milletin bilmem neresindeki kanı görmek zorunda olduğumuz anlamına gelmez, alakası bile yok dediğinizle. Ama belli ki anlamayacaksınız. Geçmiş olsun. Daha fazla bana cevap yazıp o attığınız görüntüyü hatırlamama sebep olmayın lütfen rica ediyorum.Ay cidden çok saçmasınız siz pembe kaka yapıyorsunuzdur kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?