Makattan kann ??

gulluuupppp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2021
100
21
28
25
Merhabalar. Ben 22 yaşında 6 ay önce doğum yapmış bir bayanım doğum yaptıktan 1 ay sonra makatımda çatlak oluştu doktorun demesine göre.. ve her büyük abdestime gidişimde makatımda hafif kanamalar dışkıda kan peçete de kan oluyordu çok umursamadım ama şimdi çok kan geldi ve içim hiç rahat değil kalbim sıkışıyor ney olduğunu bilmediğim şey için her şeye yoruyorum .. sizde doğumdan sonra böyle oldunu peçete dolusu makattan kan geliyor ve pıhtı lütfen yardım eder misiniz?

Kanin ne oldugunu hepimiz biliyoruz resim atmaniza gerek yoktu.
Dogumdan sonra ben de ayni sorunu yasadim. Kabiz olmamaya dikkat edin. Bir süre sonra kendiliginden düzelmisti.

Şimdi biz bu kanı görüp napalım mesela tahlil mi
Kanin ne oldugunu hepimiz biliyoruz resim atmaniza gerek yoktu.
Dogumdan sonra ben de ayni sorunu yasadim. Kabiz olmamaya dikkat edin. Bir süre sonra kendiliginden düzelmisti.
Teşekkür ederim ama kolon kanserinde belirtili kanlar var mesela koyu kırmızı kan bağırsak kanseri oluyor

Mesela kırmızı kan parlak kan koyu kırmızı kan hani o yüzden arkadaşlar kolunuz kesilip kanadığında mideniz mi bulanıyor iyi misiniz sanki adet kanı !!!!
Kan, kandır; fark etmez. Sitede uygunsuz içerik olarak görülüyor, bu şekilde atılması yasak. Geçmiş olsun, doktora gidin en kısa sürede gerekli tetkikleri yaptırın. Hiç başıma gelmediği için bilgim yok.

Mesela kırmızı kan parlak kan koyu kırmızı kan hani o yüzden arkadaşlar kolunuz kesilip kanadığında mideniz mi bulanıyor iyi misiniz sanki adet kanı !!!!
Makatınızdan gelen kan çok mu farklı? Görmek zorunda mıyız biz? Uyarı falan koyun bari, gebeler de var burda.

Teşekkür ederim ama kolon kanserinde belirtili kanlar var mesela koyu kırmızı kan bağırsak kanseri oluyor
Öyle olmuyor canım, biliyorsun bir şeyler ama eksik öğrenmişsin. Doğumdan sonra emzirme dönemindeyken vücut aşırı su kaybeder süt yaptığı için. dolayısıyla kabızlık oluşur ve ıkınmayla da yırtık veya hemoroid olur, yeni oluştuysa da böyle bol bol parlak kanama olur. Bir iki kanamaya kanser denmez onun bambaşka belirtileri de var. Suyu artır, lif ye, makat için fitil/krem tedavisine başla hiç bir şeyin kalmaz.
Buradan ilaç adı paylaşmak doğru değil, genel cerrahiye gideceksin o sana söyler tedavi şeklini.

Ama midem kalktı gece gece. Yapmayın böyle şeyler

Ay cidden çok saçmasınız siz pembe kaka yapıyorsunuzdur kesin
Pembe kaka yapmamamız, milletin bilmem neresindeki kanı görmek zorunda olduğumuz anlamına gelmez, alakası bile yok dediğinizle. Ama belli ki anlamayacaksınız. Geçmiş olsun. Daha fazla bana cevap yazıp o attığınız görüntüyü hatırlamama sebep olmayın lütfen rica ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…