Makattan kann ??

Teşekkür ederim ama kolon kanserinde belirtili kanlar var mesela koyu kırmızı kan bağırsak kanseri oluyor
Bir doktora görünün isterseniz hemoroid de olabilir. Ama bence makat catlagi sizdeki. Dogumdan sonra normalmis olmasi. Bir gidin doktora en iyisi.

Ben makat catlagini boyle atlattim burdaki bir cok kisiye de verdim bu tavsiyeyi ...

her tuvalet ihtiyaci sonrasi kantaron yağı sureceksin ...

gece yatarken avuici kadar pamuga kantaron yagi sür ...makata koy altina da ped koy ki yağ pijama veya yataga gelmesin ...

bir sure bunlari uaparken patates ekmek azalt ki makat toparlasin kendini

bende dogum zamani yasadim bunu yaparak gecti ...

Allah razı olsun içimi rahatlattınız çok teşekkür ediyorum

Doktor sebebini söylemiş işte.Panik kalp sıkışması falan abartma değil mi?Kendinizi fazla sıkmak ve doğum kaynaklı yırtık olmuş olay bu

Aynı durum benimde başıma gelmişti normal doğumdan sonra.makatta çatlak.benimki maalesef kronikleşmisti makatta meme yaptı.cok kotu bi hal almıştı.ben ameliyat olmak zorunda kaldım 4 sene oldu ameliyat olalı.sonra düzeldi.ama ameliyatsız erken mudahe ederseniz kurtulursunuz.bunun tek çaresi lifli beslenme sıcak su ve krem.her gün düzenli tuvalete çıkın.tuvaletten sonra sıcak suya oturun 15 dkka.makat kasları gevşer.doktor krem verir onu kullanırsınız.en yakin zamanda genel cerraha görünün
Sıcak suya oturmak çok çok önemli bu tedavide

Merhaba kan kesilmesi agri azalmasi iyilesme belirtisi mi?

kantaron yagi umarim ise yara hemoroidde de ..bir sure kati gidalardan uzak durun ekmek vs ...

her gece kantaron yagini bu pamuga dokup makatiniza koyun iyice yaglansin ama sifa olur umarim
Siparis verdim bugun kullanmaya baslayacagim icine surmeme gerek var mi sizce? Cok korkuyorum gercekten psikolojim bozuldu. İnsallah duzelir cok saolun

Siparis verdim bugun kullanmaya baslayacagim icine surmeme gerek var mi sizce? Cok korkuyorum gercekten psikolojim bozuldu. İnsallah duzelir cok saolun
ben pamuga bolca surup makata koyuyordum yatmadan once ..altima da ped koyuyordum camasira yag bulasmasin diye..orjinal yag bulursaniz daha cok fayda gorurusunuz :)

çok geçmiş olsun cnm umarım geçmiştir bişey kalmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…