- 9 Kasım 2020
- 589
- 710
- 53
- Konu Sahibi gulluuupppp
-
Bir doktora görünün isterseniz hemoroid de olabilir. Ama bence makat catlagi sizdeki. Dogumdan sonra normalmis olmasi. Bir gidin doktora en iyisi.Teşekkür ederim ama kolon kanserinde belirtili kanlar var mesela koyu kırmızı kan bağırsak kanseri oluyor
Vay be demek benim bu gördügüm sey kanmis, bugun de yeni bisey ögrendimBunada şükür sonuçta makattan kakalı kanda gelebilirdi
Gebeler haric diye baslik atin o zaman da görmeyelim !! Ay bi de iki Foto atmissiniz sanki Cok matahmis gibiEvet çok farklı ben gebelere soru sormamışım !
Çok merak iyi bir şey değil bakma sendeGebeler haric diye baslik atin o zaman da görmeyelim !!
Allah razı olsun içimi rahatlattınız çok teşekkür ediyorumBen makat catlagini boyle atlattim burdaki bir cok kisiye de verdim bu tavsiyeyi ...
her tuvalet ihtiyaci sonrasi kantaron yağı sureceksin ...
gece yatarken avuici kadar pamuga kantaron yagi sür ...makata koy altina da ped koy ki yağ pijama veya yataga gelmesin ...
bir sure bunlari uaparken patates ekmek azalt ki makat toparlasin kendini
bende dogum zamani yasadim bunu yaparak gecti ...
Çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattınızBelliki çatlak devam ediyor tekrar doktora görünmeniz lazım .
Arkadaşlara da katılıyorum etik degil geçmiş olsun
Doktor sebebini söylemiş işte.Panik kalp sıkışması falan abartma değil mi?Kendinizi fazla sıkmak ve doğum kaynaklı yırtık olmuş olay buMerhabalar. Ben 22 yaşında 6 ay önce doğum yapmış bir bayanım doğum yaptıktan 1 ay sonra makatımda çatlak oluştu doktorun demesine göre.. ve her büyük abdestime gidişimde makatımda hafif kanamalar dışkıda kan peçete de kan oluyordu çok umursamadım ama şimdi çok kan geldi ve içim hiç rahat değil kalbim sıkışıyor ney olduğunu bilmediğim şey için her şeye yoruyorum .. sizde doğumdan sonra böyle oldunu peçete dolusu makattan kan geliyor ve pıhtı lütfen yardım eder misiniz?
Aynı durum benimde başıma gelmişti normal doğumdan sonra.makatta çatlak.benimki maalesef kronikleşmisti makatta meme yaptı.cok kotu bi hal almıştı.ben ameliyat olmak zorunda kaldım 4 sene oldu ameliyat olalı.sonra düzeldi.ama ameliyatsız erken mudahe ederseniz kurtulursunuz.bunun tek çaresi lifli beslenme sıcak su ve krem.her gün düzenli tuvalete çıkın.tuvaletten sonra sıcak suya oturun 15 dkka.makat kasları gevşer.doktor krem verir onu kullanırsınız.en yakin zamanda genel cerraha görününMerhabalar. Ben 22 yaşında 6 ay önce doğum yapmış bir bayanım doğum yaptıktan 1 ay sonra makatımda çatlak oluştu doktorun demesine göre.. ve her büyük abdestime gidişimde makatımda hafif kanamalar dışkıda kan peçete de kan oluyordu çok umursamadım ama şimdi çok kan geldi ve içim hiç rahat değil kalbim sıkışıyor ney olduğunu bilmediğim şey için her şeye yoruyorum .. sizde doğumdan sonra böyle oldunu peçete dolusu makattan kan geliyor ve pıhtı lütfen yardım eder misiniz?
Sanırım panik atağım var nefesim daralıyor sıkıntıdanDoktor sebebini söylemiş işte.Panik kalp sıkışması falan abartma değil mi?Kendinizi fazla sıkmak ve doğum kaynaklı yırtık olmuş olay bu
Merhaba kan kesilmesi agri azalmasi iyilesme belirtisi mi?Ben makat catlagini boyle atlattim burdaki bir cok kisiye de verdim bu tavsiyeyi ...
her tuvalet ihtiyaci sonrasi kantaron yağı sureceksin ...
gece yatarken avuici kadar pamuga kantaron yagi sür ...makata koy altina da ped koy ki yağ pijama veya yataga gelmesin ...
bir sure bunlari uaparken patates ekmek azalt ki makat toparlasin kendini
bende dogum zamani yasadim bunu yaparak gecti ...
makat catlaginda kanama olmuyor bildigim kadariylaMerhaba kan kesilmesi agri azalmasi iyilesme belirtisi mi?
Sizde olmamismakat catlaginda kanama olmuyor bildigim kadariylayada bende olmamisti yani
kantaron yagi umarim ise yara hemoroidde de ..bir sure kati gidalardan uzak durun ekmek vs ...Sizde olmamishemoroidim de var normalde
Siparis verdim bugun kullanmaya baslayacagimkantaron yagi umarim ise yara hemoroidde de ..bir sure kati gidalardan uzak durun ekmek vs ...
her gece kantaron yagini bu pamuga dokup makatiniza koyun iyice yaglansin ama sifa olur umarim
ben pamuga bolca surup makata koyuyordum yatmadan once ..altima da ped koyuyordum camasira yag bulasmasin diye..orjinal yag bulursaniz daha cok fayda gorurusunuz :)Siparis verdim bugun kullanmaya baslayacagimicine surmeme gerek var mi sizce? Cok korkuyorum gercekten psikolojim bozuldu. İnsallah duzelir cok saolun
Tesekkur ederim deneyecegim mutlakaben pamuga bolca surup makata koyuyordum yatmadan once ..altima da ped koyuyordum camasira yag bulasmasin diye..orjinal yag bulursaniz daha cok fayda gorurusunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?