evet pazartesı cıkıyoruzz sekercım bende sızınle cok mutlu ve cok motıvelı baslıyorum gune ve aynı sevkle bıtırıyorum gunumu ıyıkı varsınızz sabah kahvesı ıcelım dedıkodu yapalım hadeeesırnaşık şeyben de öyle canım, zayıflayacağıma dair inancım daha da arttı sayenizde, ben de bugüün bir simit, yanında sınırsız salatalık yedim, 1 çay bardağı da yağsız süt içtim, öğlene henüz karar veremedim, pazartesi çıkıyoruz değil mi tartıya, umarım pazartesine kadar bir kilo vbermiş olurum...:lepi:

phh ohhh hade bakemmm bır kı bırkıı neslı bacımmla erısın yaglarleslie 4 mil gerçekten çok zevkli, yarın izinliyim, bol bol spor yapıcam :)))
Ayy ben kaçırmışım fotoyu, Makeup ben de göriyim kızz, yüzünü sil, boyundan aşağı koy, bende öle bişey yapıcam, sonra da zayıf halimi inşaallah, bu arada ramazan da nasıl yapalım, metabolizmamızı hızlandıracak şeyler yemek gerek, akşama kadar aç oacağız çünkü...
hemen koyayayım sekerım
aynı şeyi bende soracaktım.ramazan için nasıl bir yöntem uygulasak.
makeup canım 4 mil.çok değilmi?ama sen yuruyus yapıyorsun zaten hergunondan zor gelmez sana.ben şimdilik 3 mil deyım.bende sabah biraz peynır ekmek,birde k-flakes yedim.az öncede form çay içtim.birazdanda karpuzumu yiycem![]()
hayatım bugun sabah ve dun aksam yurumedım evdede kımse yok ohh tam zamanıı sanırım 8 km falan olcek dımı 1mıl 1600 km esıtsee eh ıstee