• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

makeup 1 ayda kac kılo verırr :)

dun yasaklıydım yazamadım sekercım ama yedıklerıme dıkkat ettım yalnız uzun zamandır dıkkatımı ceken bıseyı bugun emın oldumm

sun yedıgım o ıkı halley ve 3 dılım ekmek varya hanı bunlar karbonhıdrat ya bak sabah odemle uyandım sanırım gızlı seker vs var o yuzden karbonhıdratlardan uzak durmam lazımm

buarada gunaydın demısmıydım :) sabah ıkı fıncan cay ılı gune basladıms ıgaram bıtmıs kım markete gıdıcek sımdııı bu arada panos kallidis in yenı sarkısına bayıldımm repet halındeyım dun geceden berı dınlıyorum bu adamın sesını sevıyorum sekercımm hos kendıde baya bı tatlı adam ama aa:)

sekercım 3 dılım kepek ekmegı peynır ve 10 tane sıyah zeytın yedım

koca bıa rmut ve seftalıde yanında hım bı ara bı dılım kepek ekmegını recelle yedımm :)) bunun harıcınde kendıme kızacagımm bı yemek kacamagım olmadı ee 2 lıtre de suyumu ıctımm

ve veee tam 1 saat yurudumm off muthıs keyıflıydıı artk yuruyıuslerımın suresını artırmay karar verdım bu arada muthıs bı yururys guzarhahım oldu keyıflımı keyıflıı sımdıı oturdum sıgaramıda ıcım aferım bana

1 dılım ekmek ve bıraz lor peynırı yedım napım cok acıkmıstım sımdıee patates haslıyorumm

bende bu gün sabah kahvaltısında menemen yedim, sonra 1 bardak nescafe içtim, öğlen bi tost yedim, akşamda 3 kaşık bulgur pilavı, sonra gece canım sıkıldı 1 tabak profiterol yedim birazda bol kalorili içeceklerden tükettim.. ha madem bu kadar kalori alıcaktım bari doru dürüs yeseydim die düşündüm sonrada.. makeup söle bana ne olucak bu halim? :) acıkmıyorum ama sıkıntıdan yemedğim şey yok :)

bende bu gün sabah kahvaltısında menemen yedim, sonra 1 bardak nescafe içtim, öğlen bi tost yedim, akşamda 3 kaşık bulgur pilavı, sonra gece canım sıkıldı 1 tabak profiterol yedim birazda bol kalorili içeceklerden tükettim.. ha madem bu kadar kalori alıcaktım bari doru dürüs yeseydim die düşündüm sonrada.. makeup söle bana ne olucak bu halim? :) acıkmıyorum ama sıkıntıdan yemedğim şey yok :)

hosgeldın canım ay sorma bende bugece cok fena yemek yedım sabah erkenden kalkıp yuruycem ve duzene gırıcemm aa neden bole oldum kııı

aynene bende sıkıntıdan yıyorumm canımm napalımm bıseyler planlasakmıı

hosgeldın canım ay sorma bende bugece cok fena yemek yedım sabah erkenden kalkıp yuruycem ve duzene gırıcemm aa neden bole oldum kııı

aynene bende sıkıntıdan yıyorumm canımm napalımm bıseyler planlasakmıı

vallaha süper olur.. son 1 senedir her sabah diyete başlayıorum günün sıkıntılı haberini alıncada bozuyorum :) light ürünler sıkıldı benden ben sıkılmadım :) bir insan light süt ile tatlıyı aynı anda tüketiyosa ciddi müdehale etmek lazım :D varmı plan önerilerin?hihoyyyt

make up yuvarlanmıs evalına yı bulmuskaydirigubbakcemile3:içelim:

sorma bende oleyımm o yuzden bu sayfayı actım ya oncelıkle burda sureklı yazısmayı onerıyorumm yanı gordugun gıbı bı lokmayı dahı yazıyorumm

bırlıkte planlarsak zannımca eglencelı olurr

malum bugun kacırdık kantarın topuzunu sekercım o yuzden sabah ıkı tur yuruycemm haberın olsunn aksamda ıkı tur ee anca o tatlının cezasını odemıs olursunn

tamam o zaman tüm yediklerimiz yazılsın buraya.. bi de sıkıntıdan yemek yemeye çalışırsak eğer şunu yemek istiyorum diye de buraya yazalım diğeri hemen 'çek elini ondan' yapsın kaydirigubbakcemile5
bir de hiç bir şey yememek yerine az ve çok öğün yapalım.. mesela yarından itibaren bir porsiyon benim için 3 yemek kaşığı anlamına gelsin :)

yemekleri planlamak sıkıcı olur ama egzersizler olabilir bende yürüyeyim o zaman yarın 2 tur :) bak hemen gaza geldim bile :D

tamam o zaman tüm yediklerimiz yazılsın buraya.. bi de sıkıntıdan yemek yemeye çalışırsak eğer şunu yemek istiyorum diye de buraya yazalım diğeri hemen 'çek elini ondan' yapsın kaydirigubbakcemile5
bir de hiç bir şey yememek yerine az ve çok öğün yapalım.. mesela yarından itibaren bir porsiyon benim için 3 yemek kaşığı anlamına gelsin :)

tamam kendımızı ıhbar edelım bak kacamak yapıcam seklınde hatta bısey yemeden once oturup yazalım bak sımdı sunu yıycem felan dıyeee evet ogunlerımız olsun gunluk ıctıgımız yedıgımız ne varsa hemen o an yazalım yada musaıt olunca hemen sunu sunu yaptım dıyelımm kontolllu olalım ama tatlı krızı gece yeme krızı efendıme soylımm sıkıldım bunaldım yıyom krızımızıı kendımızı ıhbar edelım bırbırımızzee ne dersınn

yemekleri planlamak sıkıcı olur ama egzersizler olabilir bende yürüyeyim o zaman yarın 2 tur :) bak hemen gaza geldim bile :D

temam bu de zumba dansı var bak onuda yapalım arada muthıs zevklı ve bol kalorıu yaktırıyoo sabah 7 den 8 e kadar yuruyomuyuzzzzzz yuruyuse cıkınca ve donucede yazalımm o zman tembellık yapma sansımız olmaz bı sabah bı aksam ne dersın bu arada kac kılosunn canım

günaydınnn.. sabah 7-8 arası demişsin ben yeni uyandım daha :D zumba dansını hiç duymamıştım hemen araştırıcam netten.. kilom 70 boy da 1.71.. 12-14 kilo vermeyi hedefliyorum canım.. bu arada 1 bardak nescafe içtim.. kahvaltılık şeyleri pek sevmiyorum o yuzden kahvaltıdada yemek yerim genelde evde kabak yemeği varmış birazdanda 3 kaşık kabak yemeği 1 kaşık yoğurt yiyeceğim.. ekmeksiz filan ama :)cokacimcoook

gunaydın bende yenı uyandımm ayyyy bız cokk benzıyozzzz bende armut yıyorum sımdıı sabah meyve yemek ve cay keyfının yerını bısey tutmuyoo

aksam yururuz artık hava cok sıcakkk

canım başarılar dilerim.senin takipcin olcam.birlikte birbirimizi daha bi gaza getiririz.bende 77 kiloyum.daha doğrusu cumartesileri tartılıyorum ve 77 çıkmıştım yarın ne çıkarım bilmiyorum.sende beni takip et.herşeye açığım fırça oklava :oklava:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/380173-merve52-yaglarinin-erimesi.html
beklerim :1hug:

sayfanı takıp edıcem canım sende bızı takıp et evalına ıle muthesem yag erıtme sovumuzzz
sempatiksalakcinni

kabak yemeğimide yedim :) şimdi bol bol su zamanı.. bi dahaki öğüne kadar 1 bardak nescafe hakkım var sadece o kadar :) işin kötüsü bu gün sinemaya gidicem popcorn yiyemicemmi ben şimdi :S evde yağsız filan patlatsam olmazmı :D diyetisyenim söylemişti yağsız popcorn diyettekiler için müthiş bir atıştırmalıkmış istediğin kadar ye demişti bana

canım başarılar dilerim.senin takipcin olcam.birlikte birbirimizi daha bi gaza getiririz.bende 77 kiloyum.daha doğrusu cumartesileri tartılıyorum ve 77 çıkmıştım yarın ne çıkarım bilmiyorum.sende beni takip et.herşeye açığım fırça oklava :oklava:

beklerim :1hug:

saol sanada çok başarılar :) bende takip edicem seni belki birbirimizden birşeyler kaparız :)

kabak yemeğimide yedim :) şimdi bol bol su zamanı.. bi dahaki öğüne kadar 1 bardak nescafe hakkım var sadece o kadar :) işin kötüsü bu gün sinemaya gidicem popcorn yiyemicemmi ben şimdi :S evde yağsız filan patlatsam olmazmı :D diyetisyenim söylemişti yağsız popcorn diyettekiler için müthiş bir atıştırmalıkmış istediğin kadar ye demişti bana

evet evde yagsız ve tuzsuz patlatabılırsınn zaten mısırın kalaorısını yag ve tuz artırıyo canımm hadı bakım bend cayımı alıp gelıyommm sonra da su ıcmeye devammm

Back
X