• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

makeup 1 ayda kac kılo verırr :)

hoşbuldum canım

tamam tatlım çok iyi yapmışsın arada bi bakıyorum ama günlük şeklindedir diye içeri girmemiştim:)
hemen okuyayım geçmişi
tabiki varım hayatım ama 37 gün yetmez haberin olsun yerimseniben

1 sezon tatlımm bı 37 gun sonasını gorelım 2 sezounuda yaparız hepbırlıkteee

walla senın yerınde olsam tatlımı yerım ama sımdı degıl yarın. sen ekmegı kessen 19:00 dan sonra yemsen bıle yeter.

hımm demekki bu akşamdan başlıyorum
az önce tatlı yapıp atmıştım buzluğa :utangac:
:delphin::delphin: nese bebısın ıcın arada kucuk kucukk ye ama kucuk kucukk sadce bebıs ıcınn
jnaz canım sen bence tum kılonu vermek içinacele etme .bebeişin çok kuçuk.birde ben acele ettıgımden veremedım uzun zaman.ayda 2 kılo bıle versen 6 ayda 12 kılo eder.oyle dusun.sen sıkma cok kendını fıkrımce.

aynen sana katılıyorum tabe ben bebız vs sahıbı olmadıgımdan sevorane cım en ıyısını bılır zatende dogru soylemıss:içelim:

tabı 1.tur bu.bakalım nekadar verıyoruz.hayat tarzı halıne getırıyormuyuz.bız kalıcı olsun ıstıyoruz bu kılolar.basta sıkıyoruz ama 2.tur bıraz gevsetırız sanırım..

2 turda sanırım dedıgın gıbı oturtmaya hayat tarzı halıne getırmeye baslarız yoksa verdıgımızı yıne gerı alırızz 3 turdada saha turu atarızzz tırıl tırıll hahah

jnaz canım sen bence tum kılonu vermek içinacele etme .bebeişin çok kuçuk.birde ben acele ettıgımden veremedım uzun zaman.ayda 2 kılo bıle versen 6 ayda 12 kılo eder.oyle dusun.sen sıkma cok kendını fıkrımce.

zaten bende farkındayım tatlım ama vermem lazım dedikçe daha çok yediğimi farkettim
o yüzden bi dur demem lazım kendime
dediğin gibi ayda 2 kilo versem o bile yeter şimdilik yeterki almayayım çünkü alma potansiyelim var
birde en nefret ettiğim şey daha 4 ay oldu doğum yapalı her gören sen ne kadar kilo almışsın diyor kimse yahu yeni doğum yaptı bu kız verir zamanla demiyor :oklava:

slm kızlar gerçi kaç kişisiniz onu bile bilmiyorum açıkçası üşendim 17 sayfayı okumayı ilk 1-2 tanesini okudum ve makeup a destek olayım dedim. benim de zayıflamam lazım ya 2buçuk ay sonra düğünüm ver herkes diyet yapıo zayıflıo bende tık yok 70 kilocuğum da ayıptır söylemesi:)

1 sezon tatlımm bı 37 gun sonasını gorelım 2 sezounuda yaparız hepbırlıkteee
hımm tamam şekerimkaydirigubbakcemile5
walla senın yerınde olsam tatlımı yerım ama sımdı degıl yarın. sen ekmegı kessen 19:00 dan sonra yemsen bıle yeter.
haklısın canım
ama benim sorunum sadece ekmek değil hamurişi ve çikolata hastasıyım asıl onları çıkartmam lazım hayatımdan
:delphin::delphin: nese bebısın ıcın arada kucuk kucukk ye ama kucuk kucukk sadce bebıs ıcınn

aynen sana katılıyorum tabe ben bebız vs sahıbı olmadıgımdan sevorane cım en ıyısını bılır zatende dogru soylemıss:içelim:
ayyy teşekkür ederimm:utangac:
2 turda sanırım dedıgın gıbı oturtmaya hayat tarzı halıne getırmeye baslarız yoksa verdıgımızı yıne gerı alırızz 3 turdada saha turu atarızzz tırıl tırıll hahah
kaydirigubbakcemile4
[

slm kızlar gerçi kaç kişisiniz onu bile bilmiyorum açıkçası üşendim 17 sayfayı okumayı ilk 1-2 tanesini okudum ve makeup a destek olayım dedim. benim de zayıflamam lazım ya 2buçuk ay sonra düğünüm ver herkes diyet yapıo zayıflıo bende tık yok 70 kilocuğum da ayıptır söylemesi:)

işte bu motivasyon için harika bi durum canım
daha gelinlik giyeceksin dimisengözlerimebaksanab

bugün resimlerimide çektim önden yandan:)
inşallah kilo verdikçe aradaki farkı daha net göreceğim

zaten bende farkındayım tatlım ama vermem lazım dedikçe daha çok yediğimi farkettim
dediğin gibi ayda 2 kilo versem o bile yeter şimdilik yeterki almayayım çünkü alma potansiyelim var
birde en nefret ettiğim şey daha 4 ay oldu doğum yapalı her gören sen ne kadar kilo almışsın diyor kimse yahu yeni doğum yaptı bu kız verir zamanla demiyor :oklava:

yok güzelim yok demezler.bende yasadım aynı seylerı.boşver sen onları.çok da kafaya takıyorsan zayıflada salın bir yanlarından şöyleeeee.sositososito

işte bu motivasyon için harika bi durum canım
daha gelinlik giyeceksin dimisengözlerimebaksanab

evet gelinliğin içinde güzel görünmek için zayıflamam lazım diyorum ama sonra da amann boşver zaten dikilecek diyorum:( yani ne yapacağımı ben de bilmiyorum

benımde nısanım var ve dombılı gıbıyımm yaglar fısır fısır her yerımde

yok güzelim yok demezler.bende yasadım aynı seylerı.boşver sen onları.çok da kafaya takıyorsan zayıflada salın bir yanlarından şöyleeeee.sositososito

haklısın canımcımm
evett vereyimde salınayım dimi lafla peynir gemisi yürümüyor vereliniortak

o zman gel sole yamacıma evalına suan yok onuda sayarsam 6 kısı olduk herhalde hosgeldın benımde nısanım var ıneck olcez hadııı

e geleyim bari:) ama ben yediklerimi yazarsam bu sayfalar yetmez:) inanın bana sıkıntıdan yiyorum ya yoksa açlıktan fln değil. spor yapmayı da sevmiyorum böyle psikolojik olarak zayıflamanın bi yöntemi yokmudur acaba

evet gelinliğin içinde güzel görünmek için zayıflamam lazım diyorum ama sonra da amann boşver zaten dikilecek diyorum:( yani ne yapacağımı ben de bilmiyorum
sen bilirsin canım
ama dikilse bile önemli olan kendini güzel hissetmem
evlilik hazırlıklarına başlamadan önce bende kiloluydum ve söz zamanı kilo verdim şimdi resimlere bakıyorum ve iyi ki de vermişim diyorum çünkü kıyafet seçimim çok rahat olmuştu
benımde nısanım var ve dombılı gıbıyımm yaglar fısır fısır her yerımde

eee o yağlar gidecek işte kaydirigubbakcemile5

Back
X