mecburen ayarlayacağız artık canım başladık bir kere:)
canımyaa iyi kide açmışsın bu topiği gaza geldim iyiceŞeniz
bende sızın sayenızde motıvasyonumu hıc dusurmuyorumm ben tesekkur ederım hepınızee cok guzelll olucazzz hemde pek guzell
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mecburen ayarlayacağız artık canım başladık bir kere:)
canımyaa iyi kide açmışsın bu topiği gaza geldim iyiceŞeniz
lesli nedir canım
bende sızın sayenızde motıvasyonumu hıc dusurmuyorumm ben tesekkur ederım hepınızee cok guzelll olucazzz hemde pek guzell
kızlar eşim çarşıya çıktı çerez cips falan alacakmış
bende beyaz leblebi istedim onlara dokunmak yokklmaz:
esın e dekıı bı daha eve cerez almasın alırsada kendıne kadar alsın 100 gram 50 gram zaten bebıste yıyemez o cerezler cok kalorılıı akıllı durr esıneklava: ınsanın delı edıyo bu erkek mılletı benımkıde cerezsızı fıstıksız duramaz bıde gorun 1 gram yag yokk
acıktım![]()
bir bardak süt içsen?
canım lesli sansone ile walk at the home diye bi program var evde yürüyüş yapma imkanı sağlıyor nette aratırsan bulursun linkleri
bende indireli çok oldu ama yapamadım bi türlü çokta zevkli zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun ve ben yaparken ciddi anlamda yorulmuş ve terlemiştim
sorma canımyaa o kadar çok şey almışki yaa niye böyle yapıyorsun diyorum sen yeme diyoklava:
ama yemiycem işteee zaten evlendik evleneli yiye yiye bu hale geldim
her akşam kolası çerezi cipsi hazır olur beyefendinin ve hala 60 kiloklava:
acıktım![]()
ye canım ama üzerine süt yoksa yoğurt yesüt yok şeftali yesem?
benımkıde cola manyagı sakın yme tuzak bunlar guzel olmıyalım dıye
klava:
klava:kız yaramaz bak cezan hala duruyoo ne acıkması benmı yedım o yumurtalı ekmegı gofretı dondurmayıı bak aaa ılk saatte cozuttuuu
yemiycem canım
ama bunda sizin payınız çok büyük eğer bu gece senle karşılaşmasaydık kesin ona eşlik ediyor olacaktım
ama bu gece miad oldu benim için
tmm ya kızma hem ben yarın başlıom diyete:)
şeftali yok salatalık kemiriyorum