• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

makeup 1 ayda kac kılo verırr :)

mecburen ayarlayacağız artık canım başladık bir kere:)

canımyaa iyi kide açmışsın bu topiği gaza geldim iyiceŞeniz

bende sızın sayenızde motıvasyonumu hıc dusurmuyorumm ben tesekkur ederım hepınızee cok guzelll olucazzz hemde pek guzell

lesli nedir canım

canım lesli sansone ile walk at the home diye bi program var evde yürüyüş yapma imkanı sağlıyor nette aratırsan bulursun linkleri
bende indireli çok oldu ama yapamadım bi türlü çokta zevkli zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun ve ben yaparken ciddi anlamda yorulmuş ve terlemiştim

kızlar eşim çarşıya çıktı çerez cips falan alacakmış
bende beyaz leblebi istedim onlara dokunmak yokk :olmaz:

esın e dekıı bı daha eve cerez almasın alırsada kendıne kadar alsın 100 gram 50 gram zaten bebıste yıyemez o cerezler cok kalorılıı akıllı durr esıne :oklava: ınsanın delı edıyo bu erkek mılletı benımkıde cerezsızı fıstıksız duramaz bıde gorun 1 gram yag yokk

esın e dekıı bı daha eve cerez almasın alırsada kendıne kadar alsın 100 gram 50 gram zaten bebıste yıyemez o cerezler cok kalorılıı akıllı durr esıne :oklava: ınsanın delı edıyo bu erkek mılletı benımkıde cerezsızı fıstıksız duramaz bıde gorun 1 gram yag yokk

sorma canımyaa o kadar çok şey almışki yaa niye böyle yapıyorsun diyorum sen yeme diyo :oklava:
ama yemiycem işteee zaten evlendik evleneli yiye yiye bu hale geldim
her akşam kolası çerezi cipsi hazır olur beyefendinin ve hala 60 kilo :oklava:

canım lesli sansone ile walk at the home diye bi program var evde yürüyüş yapma imkanı sağlıyor nette aratırsan bulursun linkleri
bende indireli çok oldu ama yapamadım bi türlü çokta zevkli zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun ve ben yaparken ciddi anlamda yorulmuş ve terlemiştim

suna bende bakım lınk bulursam verım sızde kızlar

sorma canımyaa o kadar çok şey almışki yaa niye böyle yapıyorsun diyorum sen yeme diyo :oklava:
ama yemiycem işteee zaten evlendik evleneli yiye yiye bu hale geldim
her akşam kolası çerezi cipsi hazır olur beyefendinin ve hala 60 kilo :oklava:

benımkıde cola manyagı sakın yme tuzak bunlar guzel olmıyalım dıye

kızlarr şimdi ben çıkayım sütümü sağayım oğlum emmeyi bıraktı malesef ondan sonrada uyuyayım malumgece kaçta kalkacağımız belli olmaz
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar şimdiden yarın görüşmek üzere hoşçakalınnnn
not: mayaaaa sakın meyve dışında bişey yemee hatta mümkünse bu saatte onuda yeme

yemiycem canım
ama bunda sizin payınız çok büyük eğer bu gece senle karşılaşmasaydık kesin ona eşlik ediyor olacaktım
ama bu gece miad oldu benim için

ay canım benım bak bende oleyım yattım ac acc yoksa dadandıydım mutfagaa

tmm ya kızma hem ben yarın başlıom diyete:)

ay bu kız tam sopalım yarın dıyete baslıyom dersen hıc o yarınlar gelmez sımdı basladın konu kapantı eger kacamk yaparsan 5 kılo daha al emıı sakın gecenın bu vaktı yemek yemege kalkma bak beddua ederım tutar karısmam sısko gelınmı olcan ya velendıgınde yaglarınlamı yenı evıne gıtcenn

Back
X