• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

makeup 1 ayda kac kılo verırr :)

ay bu kız tam sopalım yarın dıyete baslıyom dersen hıc o yarınlar gelmez sımdı basladın konu kapantı eger kacamk yaparsan 5 kılo daha al emıı sakın gecenın bu vaktı yemek yemege kalkma bak beddua ederım tutar karısmam sısko gelınmı olcan ya velendıgınde yaglarınlamı yenı evıne gıtcenn
tövbe de ya 5 kilo değil hiç kilo almamam lazım yoksa kına için aldığım abiyeye sığmam

tövbe de ya 5 kilo değil hiç kilo almamam lazım yoksa kına için aldığım abiyeye sığmam

aa bıde kıyafet de almısss ha soyle yola gell ole yok kaytarmak sımdılık tovbe dıyom ama sımdılık bı ye ama bı yee yemınle beddua ederımm ona gore dınsısızn hakkından ımansız gelırmıss senı gecenın yaramaz kecısı j nazıda akıllı kecısı sectım

akıllı durun sıze hafta sonu kılo verırsenız hıkaye anlatıcam ıcınde sız oluceksınız odullu ısteyen akıllı duru kılo verır hıkayede basrol olmak ıcın en cok kılo vermenı zlazımm

kızlar lınkler hata verıyo neden bılmıyorum ısteyen olursa ozelden lınk verım bole yazarsam ban lanırım

gunaydın kızlar 1 saat yuruyus yapıp geldım sımdı sabah keyfı yapıcam tabe bıe dus bakım kks atlatanlar kımler tabı kks acılımını yıne yapayım

kks: kıcını kaldıramama sendromuu :)) evet atlatatn varmı sımdılık ben gozukuyorumm hadı bakalımm yenı bı mucadele gunu dahahh hepınıze az kalorılı gunler kızlar yemegınız ne olursa olsun sızın karnınız hep ac olsun mcukk

günaydın kızlarrrr
hoş benim için gün çoktan aydıda yeni fırsat bulabildim
en sonki nöbetim 7.30 da idi gece 3 ten sonra her saat başı uyandırdı benim veled
7.30 da bi uyumuşum 8.30 da eşim uyandırdı ben bebekte uyuyor zannetmiştim ama meğerse babasını uyandırmış oda ben uyuyorum diye başka odaya götürmüş o 1 saat ilaç gibi geldi
tabi akıllı ve düşünceli eşim ben kahvaltı ile uğraşmayayım diye pastaneye gitmiş poğaça almış amaaa yemedim tabii sadece gönlü kırılmasın diye ucundan bi parça aldım bi çimdik kadar:)
niye aldın ben diyetteyim dedim yine mi dedi:oklava: bu sefer kararlıyım dedim pek inanmadı ama olsun
36 gün sonra görecek o
şimdi bugün yediklerime gelince ;
1 ad. domates, 1 ad.salatalık ve 1 kk peynir , 1 dilim ekmek , 1 çimdik poğaça
ve 1 fincan yeşil çay
şimdi 1 fincan daha aldım
bakalım öğlen menümde de tarhana çorbası ve zeytinyağlı fasulye var

ay bu kız tam sopalım yarın dıyete baslıyom dersen hıc o yarınlar gelmez sımdı basladın konu kapantı eger kacamk yaparsan 5 kılo daha al emıı sakın gecenın bu vaktı yemek yemege kalkma bak beddua ederım tutar karısmam sısko gelınmı olcan ya velendıgınde yaglarınlamı yenı evıne gıtcenn
bak tam can damarından vurdun güzelimkaydirigubbakcemile5
aa bıde kıyafet de almısss ha soyle yola gell ole yok kaytarmak sımdılık tovbe dıyom ama sımdılık bı ye ama bı yee yemınle beddua ederımm ona gore dınsısızn hakkından ımansız gelırmıss senı gecenın yaramaz kecısı j nazıda akıllı kecısı sectım
ayy teşekkür ederimm size layık olmaya çalışacağım :kedi:
kızlar hakkaten abiyemi de aldım hiç zayıflamasam bile kilo almamam lazım
bak işte böyle düşünmemen lazım tatlım yoksa kilo veremezsin
bende düğünden önce nasılsa 56 kiloyum gelinlikte dikiliyorr aman dikkat etmesemde olur kilo mu alacağım sanki demiştim bide benim düğün ramazandan 2 hafta sonra idi. neyse bayram geldi bi tartıldım 58 kiloyum o 2 hafta aç gezdim resmen

akıllı durun sıze hafta sonu kılo verırsenız hıkaye anlatıcam ıcınde sız oluceksınız odullu ısteyen akıllı duru kılo verır hıkayede basrol olmak ıcın en cok kılo vermenı zlazımm
hımmm ben istiyorummm

gunaydın kızlar 1 saat yuruyus yapıp geldım sımdı sabah keyfı yapıcam tabe bıe dus bakım kks atlatanlar kımler tabı kks acılımını yıne yapayım

kks: kıcını kaldıramama sendromuu :)) evet atlatatn varmı sımdılık ben gozukuyorumm hadı bakalımm yenı bı mucadele gunu dahahh hepınıze az kalorılı gunler kızlar yemegınız ne olursa olsun sızın karnınız hep ac olsun mcukk

günaydın tatlımm valla ben kks yi çok tan atlattım

günaydıııııınn.. dun baya muhabbet olmus hemde bensizzz :kızgın: okudum ama hepsını tek tek. bızımde kızımla :ecrin_bebek: sabah faslımız uzun suruyor yenı yazabılıyorum. bende sabah 1 kase k-flakes yedım ve 2 bardak cay ıctım.sımdıde form cay ıcıcem kayısılı. bakalım bır yararı olurmu.sut gaz yapıyor bende cunku. ŞAFAK 37. "vur kazmayı ferhat çoğu gitti azı kaldı" sloganım oldu:)))

günaydıııııınn.. dun baya muhabbet olmus hemde bensizzz :kızgın: okudum ama hepsını tek tek. bızımde kızımla :ecrin_bebek: sabah faslımız uzun suruyor yenı yazabılıyorum. bende sabah 1 kase k-flakes yedım ve 2 bardak cay ıctım.sımdıde form cay ıcıcem kayısılı. bakalım bır yararı olurmu.sut gaz yapıyor bende cunku. ŞAFAK 37. "vur kazmayı ferhat çoğu gitti azı kaldı" sloganım oldu:)))

günaydın canımm afiyet olsun
kendi adıma söyleyeyim dün gece baya bi gaza geldim :)
kızın kaç aylık canım?
sloganınıda çok beğendimkaydirigubbakcemile5

tünaydın hanımlar. akşama misafir varmış annem börek çörek derdinde:( ama ben inat ettim hamur işi yemiceem. şimdiye kadar iki bardak su içtim ve kepek ekmekli tost yedim makeupcım buna da kızar şimdi:) akşam üzeri kına abiyemi alacağım ay çok işim var çok

sey bız kem kumm gunaydınnn yaratıcı kecııı VUR KAZMAYI FERHAT.... alllammm bak 2 saattır kendıme guvenımı yıtırmek uzereydımm sey sabah yuruysten sonra tartıldım ama kılom fazla cıktı off odemm tutum yıne galıba tuvalatete cıkmadımm 2 3 gune duzellır umarımm

tünaydın hanımlar. akşama misafir varmış annem börek çörek derdinde:( ama ben inat ettim hamur işi yemiceem. şimdiye kadar iki bardak su içtim ve kepek ekmekli tost yedim makeupcım buna da kızar şimdi:) akşam üzeri kına abiyemi alacağım ay çok işim var çok

suyu ne nıyetıne ıctıgıne baglıısırnaşık şey hanı su ıcsem yarıyo derler yaaa o maksattla bakım bugun mutfaga gırmenı yasaklıyorumm kucuk hanımm uzak dur o boreklerden

j naz esıne soyleee eve abur cubur almasın bu ne beee tamam hos aferım ona dusuncelı adam ama olmazkı bu resmen celme takmakkk getırtmesın benı orayaaa

hımm geleleım bana sabah yuruyusten 1 saat sonra 1 domates 1 yesıl bıber 1 kıbrıt kutusundan az hallıcesempatiksalakcinni peynır 10 ıla 15 arası sıyah zeytın:kedi: sey cok severımdeee:kedi: 1 dılım ekmek yedım metobolızmamı uyandırmak adına ınanın bana akannehir

ee sımdıde meyve ıle gunu gecırcem ee tabekıı armuttt:kedi: alkisalkisalkis

leslı bacımı cok sevdım bırazdan onlan 3 mıl yapıcamm heheh catlak len bu baccıımız

merhaba kızlarr
öğlen menümde tarhana çorbası ve zeytinyağlı fasulye vardı

sonra beyaz leblebi yedim ama miktar bir avucu geçti:(
asıl söylememem gereken bişey var ama itiraf ediyorum sabah yemediğim o poğaça vardı ya şimdi midemde aklımda kaldı sabahtan beri baktım olmayacak bende yedim:(
şimdide yeşil çayımı içiyorum
bugün yürüyüşümü yapamadım daha bir saat ütü yaptım bu sıcaklarda hiç çekilmedi ama mecburen

yeme yeme tatlım ben yedim çok pişmanımmmafoldumben
sey bız kem kumm gunaydınnn yaratıcı kecııı VUR KAZMAYI FERHAT.... alllammm bak 2 saattır kendıme guvenımı yıtırmek uzereydımm sey sabah yuruysten sonra tartıldım ama kılom fazla cıktı off odemm tutum yıne galıba tuvalatete cıkmadımm 2 3 gune duzellır umarımm

suyu ne nıyetıne ıctıgıne baglıısırnaşık şey hanı su ıcsem yarıyo derler yaaa o maksattla bakım bugun mutfaga gırmenı yasaklıyorumm kucuk hanımm uzak dur o boreklerden

j naz esıne soyleee eve abur cubur almasın bu ne beee tamam hos aferım ona dusuncelı adam ama olmazkı bu resmen celme takmakkk getırtmesın benı orayaaa

hımm geleleım bana sabah yuruyusten 1 saat sonra 1 domates 1 yesıl bıber 1 kıbrıt kutusundan az hallıcesempatiksalakcinni peynır 10 ıla 15 arası sıyah zeytın:kedi: sey cok severımdeee:kedi: 1 dılım ekmek yedım metobolızmamı uyandırmak adına ınanın bana akannehir

ee sımdıde meyve ıle gunu gecırcem ee tabekıı armuttt:kedi: alkisalkisalkis
afiyet olsun güzelim
sormaa bende sinir oluyorum eşime nasılsa kendinin kilo problemi yok :oklava:
leslı bacımı cok sevdım bırazdan onlan 3 mıl yapıcamm heheh catlak len bu baccıımız

cidden çatlak canım ama zaman nasıl geçiyo anlamıyorsun

leslie ile 1 milde yaptım ama kan ter içinde kaldım resmen :bbo:
artık zamanla arttıracağım bi anda yükleme yapmayayım dedim

Back
X