Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımcım çok zevkli cidden
ama benim koçum ortada görünmüyor
mayaaaa nerlerdesin kuzum CADIARZU
[
baktım bileee
400 kaloricik bişey :kedi:
bende çok memnun oldum ilknur cummemnun oldum jalecim ben ilknur kızımm ezgi ama ne demek istersen farketmez çok güzel ya cidden çok sevdim burayı :))))
ilahiii make:roflol:ben sabah gordum onu onde borek arkada mercımek koftesı onun ardındaa makarna salatası kacıyodu bızım mayada hepsının arkasında elınde koca bı kepcee hahahahh
j naz o yuzden teodase ıle senı eslestırmıstım ama oturmadıı pazara tam rotasyonumu hazırlarımm bu hafta ılk napımm hec hesapdaa yoktunuz ayy:kedi::kedi: bana ılham verdınızzz sengözlerimebaksanab ıyı de ettınızz kuzularımm
j nazz kalk bakem su lınkı dekını yapmaya baslaaa yapkı aklın basına gelsınn
²«»÷6.Turbo-Jam.Kickin-Core_ÔÚÏßÊÓÆµ¹Û¿´_ÍÁ¶¹ÍøÊÓÆµ Ó°ÊÓ
of offf bak bunu hiç düşünmemiştim
ve yeme olayıda bir anda oldu misafirim geldi ona açtım meyve suyunun yanına
oda yemedi gitti bende oturdum bi güzel yedim
ama bunun acısının böyle çıkacağını düşünmemiştim
ama yürümesemde sürekli mızırdanan bi bebekle uğraşmakla eritebilirmiyim acaba?
Konu ne bilmiyorum ama bayıldım bu konuya :dance: . Sohbetiniz çok hoş. Kolay gelsin hepinize...
ben leslie yi indiremedimmm Çok üzgünüm çoook yardımm eden bende leslie yle yürümek istiyorummmm
kalorimide hesapladım bugün aldığım toplamda 924
Konu ne bilmiyorum ama bayıldım bu konuya :dance: . Sohbetiniz çok hoş. Kolay gelsin hepinize...
makeeee hadi görev başınaa![]()
kalkıyo ulennn pazara kadar yamacımda yer var sona sı yokkkk ona gore gel sende katıl cezalarr kırla burdaaa
ezgı cım sanada hosgeldın cezası olsun buuu hahahah ayy bakk psıkom tuttuuu nutcase sanada ceza gelsın kuzumm