• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makineden delik çıkan çamaşırlar

Concealer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
39
25
3
30
Kızlar merhabalar,
2.5 aylık evliyim. Daha önce annemin evinde başıma böyle bi şey gelmemişti. Çamaşır makinesine attığım çamaşırlar delinmiş şekilde çıkıyor. Başta acaba eskidiler mi diye düşündüm ama yeni aldığım kıyafetlerim de üstelik hiç giyinmediklerim de deliniyor. Daha önce başına böyle bi şey gelen var mı acaba :( çamaşır makinesinden kaynaklı mıdır (bu arada makinemden çok memnunum aslınnda) yoksa detarjandan kaynaklı mıdır fikri olan paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkür ederim :)

Kızlar merhabalar,
2.5 aylık evliyim. Daha önce annemin evinde başıma böyle bi şey gelmemişti. Çamaşır makinesine attığım çamaşırlar delinmiş şekilde çıkıyor. Başta acaba eskidiler mi diye düşündüm ama yeni aldığım kıyafetlerim de üstelik hiç giyinmediklerim de deliniyor. Daha önce başına böyle bi şey gelen var mı acaba :KK43: çamaşır makinesinden kaynaklı mıdır (bu arada makinemden çok memnunum aslınnda) yoksa detarjandan kaynaklı mıdır fikri olan paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkür ederim :)
Cözümünü bilmiyorum ama bende ayni dertten muzdaribim canim ;) esim bile şasiriyor . Genelde de ön kisimlari.deliniyor ;)

Ya bende de oluyor sanırım. Hem kızımın hem eşimin kıyafetleri delik çıktı. Ben de şaşırıp eskidi sanmıştım :KK48:

Makina yapıyor sıkışıyor bir yerine garantisi varsa servis cagir

Garantisi var çağıracağım aslında ama çareyi önce burada ak istedim belki daha kolay bi çözümü vardır diye :)
Yok her makina yapmaz benim bir sefer tambura tel sıkışmış nerden geldi bilmiyorum ondan kazağın kolu yırtık pirtik olmuş çıkardım sonra bir daha olmadi

Garantisi var çağıracağım aslında ama çareyi önce burada aramak istedim belki daha kolay bi çözümü vardır diye :)

metal kazanı çizebilecek parçası olan bir şey yıkadıysanız kazan zarar görmüş olabilir, en iyisi servis çağırmak.

fermuarlı kıyafetlerinizi fermuarları kapalı olarak yıkayın, o da zarar verebiliyor diğer çamaşırlara..

İki arkadaşımda sam... marka çamaşır makinesi var ve aynı şeyden şikayetçiler.

Makinenizi bir psikoloğa görürün :-)

Tamirciyi deneyebilirsiniz bence. Belki dilinden anlar. Ya da karşısına geçip sorunlarınızı konusun :-)

metal kazanı çizebilecek parçası olan bir şey yıkadıysanız kazan zarar görmüş olabilir, en iyisi servis çağırmak.

fermuarlı kıyafetlerinizi fermuarları kapalı olarak yıkayın, o da zarar verebiliyor diğer çamaşırlara..

Bunlara dikkat edilmesi gerekiyor mu gerçekten annem hiç dikkat etmezdi hiç de bi şey olmazdı bizim çamaşırlarımıza, ama dikkat etmeye çalışayım belki onunla alakalıdır.

Bazen bana da oluyordu ama ben nedenini keşfedemeden kesildi. O değilde bazen de sanki nokta nokta çamaşır suyu deymiş gibi oluyor. Hatta bir keresinde eşimin pantolonuna kocaman bi leke olmuştu çamaşır suyu gibi :işsiz:

Back
X